Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Megvernéd a feleséged, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megvernéd a feleséged, ha kiderül, hogy megcsal és még gúnyolódik is ezen?

Figyelt kérdés

2013. aug. 14. 15:10
1 2 3 4
 31/35 Giovanni_Gatto válasza:
100%

Szia!

A monogámia elhatározás kérdése, de alapvetően nem tulajdonsága SEMMILYEN ÉLŐLÉNYNEK A VILÁGON.

Tehát egy pár csak akkor állapodjon meg, hogy csak egymással fekszenek le, ha ezt be is tudják tartani. Normális esetben ez a hóbort pár hónap alatt elmúlik és akkor a pár szépen megbeszéli, hogy "jé, nem nálunk dől le a törvény, nekünk is szükségünk van a változatosságra". Ezután pedig ezt is ugyanúgy őszintén ÉS IGAZSÁGOSAN intézik, mint pl. az anyagi dolgokat. Tehát én hiába keresek 2x-3x annyit, megy a közösbe. Ő pedig hiába kaphat 1 csettintéssel több pasit, mint ahány nőt én 10 évi udvarlással, mégsem él vissza vele(!). Ha ez nem megy és a nő visszaél a csábitási fölényével, akkor a férfi is használni fogja az erőfölényét. Ez igy működik, érdemes minél hamarabb megérteni és ha ez sikerült, bármit is gondoljon a külvilág, ne érezzük rosszul magunkat, mert mi vagyunk az egészségesek.

2013. aug. 19. 09:26
 32/35 anonim ***** válasza:
állj. plusz dugástól semmi se lesz több vagy kevesebb. plusz költekezéstől vagy bevételtől viszont igen. de se a farok se a p i n a nem kopik!
2013. aug. 19. 09:59
 33/35 Snl.Drako ***** válasza:
Bár feleségem nincs, stabil párkapcsolatom van, úgyhogy az én válaszom az, hogy bár kétségkívül csábítana az ötlet (nem tagadom, hogy agresszív ember vagyok, de pontosan ezért igyekszem türtőztetni magam) mindent elkövetnék, hogy NE tegyem meg. Már csak azért is, mert akkor pontosan azt akarná, hogy nagy érzelmi reakciót váltson ki, és sokkal jobban fáj neki, ha fapofával nézek. Viszont hogy ezzel fixen vége lenne a kapcsolatnak, az tuti. De még ágyba-visszajárást se engednék.
2013. aug. 22. 16:47
 34/35 anonim ***** válasza:
nem... egy nőt sose ütnék meg...
2013. aug. 24. 18:58
 35/35 Kolati Ricsike válasza:
KOCSI UTÁN KÖTNÉM
2013. szept. 22. 14:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!