Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megvernéd a feleséged, ha kiderül, hogy megcsal és még gúnyolódik is ezen?
Figyelt kérdés
2013. aug. 14. 15:10
21/35 anonim válasza:
Azért akárkit nem csalnak meg.
22/35 anonim válasza:
Miert kell megverni, vagy elengedsz sajat utjara vagy elfogadsz, ha ismetelni akarja akkor elvalni a legjobb.
Masik pedig manapsag annyian jarnak swinger partira, nem is tudom mar melyik a normalis..
23/35 anonim válasza:
Megmondom én: a nő monogám, a férfi poligám. ennyi.
24/35 anonim válasza:
Ilyen nőt megütni szégyen , fejbe rúgni dicsőség ! :DDDD
25/35 anonim válasza:
A megcsalásért nem, de a gúnyolódásért adnék neki. Viccet félre téve én sem vernék nőt, de van olyan nő aki gyakran feszegeti a pofonosláda tetejét, szinte hiányzik neki a verés. Ha nem is veréssel, valamivel mindenképp megtorolnám.
26/35 anonim válasza:
Néhány nő kiprovokálja a verést hogy utána megmondhassa a férfinak hogy milyen szar alak mert megverte.
27/35 habsburg válasza:
Egy pofont kaptam az első férjemtől még aznap elhagytam, másnap beszéltem ügyvéddel és beadtam a válópert. Egyébként nem megcsalásért és nem is gúnyolódásért. De szerintem semmi nem jogosít fel senkit, se férfit, se nőt semmilyen fizikai erőszakra egy másik emberrel szemben.
28/35 anonim válasza:
Ugyan mar... nem verekszunk... fel allsz elmesz egy profi ugyvedhez es megbeszeled vele es kesz... le jullazod a bank szamlakat... es nem mesz haza majd a birosagon talalkoztok azert magnora felveheted a gunyolodast...
29/35 anonim válasza:
az a baj létezik verbális pofon is.
amit szintén nincs joga senkinek se adni mégis megteszi.
s ezek az emberek szoktak igazi pont visszakapni ezért cserébe.
hőzöngenek hogy jogtalanságért cserébe jogtalanságot kaptak.
ez is a klasszikus történet: úgy kezdődött hogy a másik visszaütött...
30/35 anonim válasza:
Megverni nem, de hogy seggbekurnám, az biztos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!