Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire támogatod a férjed/feleséged a hobbijában?
Attól függ mikor akarja....
Amikor 6. Napja csak napi fél órát találkozunk, plusz a reggeli rohanás, és az első szabadnapján nekiállna zenélni, azért tudok mérges lenni...
De amúgy nem, sőt a szabadtéri hobbijára el is kísérem, a gyerekkel is el fogom(még nincs)
Tehát támogatom, viszont azt elvárom, hogy ne helyezze elém a hobbiját.
2013. aug. 3. 13:10
Néha sokallom...de megkeresi rá,
Nem írtam
Fotózik, zenél, és görkorizik(akrobatikus, amit agresszív görkorinak hívnak ismertebben)
Mindhármat 15-20 éve
2013. aug. 3. 13:12
Én támogaton a párom hobbiját, örülök neki, hogy van, ami érdekli. És részt is veszek benne, mert én is élvezem. Gyerekek még nincsenek, de szerintem ha lesznek sem lesz ebből probléma.
A pénzt kicsit sokallom, néha megjegyzem, de végülis megkeresi a rávalót, nem a szükségleteinktől veszi el, de azért néha mikor 60-70 ezerért vesz egy orsót akkor elgondolkodok, hogy az mennyi minden másra jó lett volna, de nem csinálok belőle gondot.
Ja, horgászik a párom :D
Sokszor szoktam vele én is menni.
2013. aug. 3. 13:17
2013. aug. 3. 13:28
5/12 anonim válasza:
Az én párom hobbija a Battlefield háborús online játék!:) eleinte zavart h órákat képes gép előtt ülni engem kizárva a környezetéből.de aztán beláttam,legalább ingyen van,nem nőzik vagy kocsmázik!ma már tv helyett is őt nézem ahogy játszik
2013. aug. 3. 13:53
Az én férjemnek is van hobbija,a kígyók.Szeretné majd tenyészteni őket,mert elég jó pénz van benne,én támogatom bizonyos keretek között.Ha nem megy a számlák és az étel kifizetésének rovására,akkor nem bánom.
2013. aug. 3. 14:04
A férjem hobbija a motorozás. Maximálisan támogatom benne, biztatom is, ha valamit venni akar hozzá. Szerencsére nincs emiatt sosem konfliktusunk, mert csak akkor megy el motorozni a barátaival, ha előtte velem és a gyerekekkel is töltött elég időt. Ha keveset tud velünk lenni, akkor a motoros túrákat is lemondja mindig, és velünk van, amennyit tud, anélkül, hogy kérnem kellene erre. A költekezést is így csinálja, csak akkor veszi meg, amit a motorhoz akar, ha már minden más anyagilag rendezve van. Megkeresi rá a pénzt, így sosem szólok érte. Sőt, minél többet költ rá, én is jól járok, mert fontos neki az egyensúly, ilyenkor nekem is vesz valamit hasonló értékben a mellékkeresetéből.
2013. aug. 3. 14:50
szerencsére nem költ rá, mivel a számítógépes játékok a hobbija. :) nem szoktam miatta kárálni, nem érzem, h a közös idő rovására menne. együtt élünk, szoktunk menni kirándulni, strandra, szórakozni.
örülnék neki, ha a motorozást is bevenné a hobbijai közé, de sajnos nincs garázsunk, a környéken még bérelhetőt sem tudok, így nem merünk motort venni, nehogy ellopják, vagy baja essen az utcán.
2013. aug. 3. 15:39
Minden hobbija az enyém is egyben, ezért ez a kérdés fel sem merült bennem.
2013. aug. 3. 18:50
Én támogatom a barátomat, akit nagyon érdeklik a számítógépes játékok világa. Ha rajzol vagy tervez valamit, megkérdezi, mit gondolok erről, én pedig elmondom a véleményemet. Sosem sértődik meg, mert tudja, hogy a vélemények segítik a fejlesztését és a kreativitását. Szokott játszani a gép előtt (2 órát), de engem nem zavar, mivel őt nem minden játék érdekli. Nem játékfüggő. :)
2013. aug. 3. 19:35
Kapcsolódó kérdések: