Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kutakodnál a férjed, feleséged cuccaiban? Telefon, internet esetleg levél?
Igen, terhesen.
Szégyellem is nagyon. Az volt a rögeszmém, hogy megcsal.
Visszagondolok, és rá kell jönnöm, hogy semmilyen alapja nem volt a hisztimnek, a saját önértékelési problémáimon kívül.
Soha nem kutakodtam, de egyszer véletlenűl kiesett a zsebéből egy óvszer, akkor amikor már készültünk a család alapításra. Valamit kamuzott. Én hülye meg elhittem.
3 hónap múlva elhagyott, én meg ott maradtam terhesen.
Nem kell kutakodni, de senkit ne vakitson el a szerelem!
Kizárt!
Nálunk otthon, még ha nyitva is van valami az asztalon (mondjuk levél), vagy a gépen, akkor sem nézünk ele egymás cuccaiba. Ez alap.
Soha. Én sem szeretem ha elolvassák a leveleimet, vagy kutatnak a dolgaim között, pedig nincs semmi titkolni valóm.
A volt férjemnél az volt a házasságunk vége felé az utolsó csepp a pohárban, amikor megkérdezte, hogy miért van a személyimben pénz. Teljesen elképedtem, hogy mit keresett a dolgaim között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!