Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kutakodnál a férjed, feleséged cuccaiban? Telefon,
internet esetleg levél?
Nincs titkunk egymás előtt. A facebook és email nyitott egymás előtt. Ha vezetek, megkérem, hogy olvassa fel az sms-em. Ha hívása jön és nincs ott, felveszem a telefonját, akár ismeretlen számról is, és ő is az enyémet. Vica versa működik. Szerintem ez így működik, száz százalék a bizalom egymásban.
2013. júl. 5. 10:01
ma 09:36
Mert pl volt olyan sokszor, hogy vezettet és mondta, hogy nézzem meg ki írt neki, vagy ki hívja, vegyem fel, stb. Van, amikor az email címébe is belépek, mert van olyan oldal, ahol az ő címével vagyunk regisztrálva. Meg amúgy, megbízom benne és tudom, hogy nem sumákol. Jártam már sunákolós pasival, 1 kilóméterről kiszúrom a hazugságot.
2013. júl. 5. 10:52
Ehhez a táborhoz tartoztam én is.. sosem olvastam el a leveleit és az sms-eit, nem piszkáltam a telefonját. Ő se az enyémet. Ha olyan volt persze felolvastuk egymásnak a dolgokat.. Tudjuk egymás jelszavait, de mégsem nézelődtünk. stb. 5 éve vagyunk együtt. 1 hónapja szar volt az email rendszerem és küldtem neki egy emailt, hogy megnézzem megkapja e.. Ekkor derült ki, hogy a munkahelyén összejött az egyik munkatársával, akivel a kapcsolat már több, mint fél éve tart. Tudom, most azt mondjátok, biztosan másból is észre lehetett volna venni, mert én is ezt gondoltam, míg meg nem esett ez a dolog, de így utólag sem volt semmi jele... Szóval, mostmár azon az állásponton vagyok, hogy a férfiakban nem szabad megbízni és nem árt néha a tudtukon kívül utánuk nézni...
2013. júl. 5. 11:14
"Szóval, mostmár azon az állásponton vagyok, hogy a férfiakban nem szabad megbízni és nem árt néha a tudtukon kívül utánuk nézni..." - utolsó, és ez MIT old meg? Azt, hogy nem azért szakít ESETLEG veled, mert összejött valaki mással, hanem azért szakít JÓ SANSSZAL veled, mert ellenőrizgeted? Vagy az tesz jót a lelkednek, hogy így te helyzeti előnyből kb 1 perccel előbb tudod kimondani azt, hogy The End, mint hogy ő mondja ki?
A dolog akkor még kellemetlenebb és full megalázó ugye, ha nem találsz semmit, majd tök megérdemelten lapátra kerülsz mert a másik dolgaiban turkáltál kérdés nélkül...
2013. júl. 5. 11:24
Ja, és persze a lényeg, a javaslat: szóval ennek a problémának nem az a megoldása, hogy ellenőrizgetéssel alázzuk a párunkat (nemtől függetlenül), hanem az, hogy JÓL választunk párt, a valóban fontos dolgokra figyelve, és nem a lényegtelenekre...
2013. júl. 5. 11:32
Az aki azért szakít vagy kidob, mert belenézek a cuccaiba ott is valami gond lehet, ha nincs titkolni valója, akkor miért ne nézhetném meg a dolgait. Ez viszont is így van.. Azt nézeget amit akar, hiszen semmi titkolni valóm sincs és, ha valaki elmondaná nekem, hogy az előző párkapcsolatában történt vele egy ilyen eset, akkor megérteném, hogy azért teszi, mert így érzi magát "biztonságban". Ha belenéztem volna eddig is, akkor sokkal előbb kiderült volna ez az egész és egyszerűbben helyre hozhattuk volna a dolgokat..
2013. júl. 5. 11:34
"Az aki azért szakít vagy kidob, mert belenézek a cuccaiba ott is valami gond lehet, ha nincs titkolni valója, akkor miért ne nézhetném meg a dolgait." - hát, ez nem egészen így van, sokan vagyunk, akik az ellenőrizgetést nagy megalázásként éljük meg, ezzel jobb, ha kalkulálsz, ha eddig nem tetted.
2013. júl. 5. 11:39
Hát nem tudom, biztosan van valami arany középút itt is :), de mint írtam én is a Te álláspontodon voltam eddig. Úgyhogy abszolút megértem, amit írsz...
2013. júl. 5. 11:45
Nézd Kedves #28, szerintem nálam jobban kevesen szúrtak rá arra, hogy megbíztak a másikban - nem egy nyamvadt szerető, hanem egy "3 hónapos terhes vagyok, nem akartam szólni előbb, mert te úgyis ellene lennél" képében - emellett a mi napig sem tudom elfogadni senki ellenőrizgetését (a gyerekeik leveleit bontogató szülőkre még zabosabb vagyok, azokat egyszerűen felképelném), hanem levontam a tanulságot, hogy sajnos cserben hagyott az emberismeretem. Ettől még a jelenlegi párommal nem csináltatok havonta terhességi tesztet, nem alázok egy vétlen embert valaki más bűnéért... ha tetszel érteni.
2013. júl. 5. 11:53
amikor azt hittem megcsal igen,elméletileg tévedtem.
de gyakorlatban?..
2013. júl. 5. 13:08
Kapcsolódó kérdések: