Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kutakodnál a férjed, feleséged cuccaiban? Telefon, internet esetleg levél?
Figyelt kérdés
2013. júl. 5. 04:09
31/37 anonim válasza:
nem kutakodunk, de ha kell valami, megnézzük a másik telefonján pl. Az email fiókjait én csináltam, néha belenézek, amikor már több száz levél felgyülemlik, akkor törlök, de nem olvasok. Illetve volt egy játék, ahol regisztráltam, és kellett több email cím, akkor beléptem, hogy jóvá tudjam hagyni a jelentkezést, de kb. ennyi volt. Nincs rá szükség, hogy kutakodjunk, neki nincs is fb-je :)
32/37 anonim válasza:
Nem. A legnagyobb hülyeség. minek? Ha megcsalna, úgyis kiderülne.
33/37 anonim válasza:
Nem, pedig az összes jelszavát tudom. Utál gépelni, ezért én intézem a levelezéseit.
35/37 anonim válasza:
Jó olvasni ennyi pozitív hozzáállást.
Nem kutakszom. Mert már nem érdekel...annyiszor hazudott.
Szemrebbenés nélkül mondja, pedig tudom, nem igaz.
36/37 anonim válasza:
En egyszer lattam emaileket es kiderult megcsalt, azota gondolom mas email cime is van (29F)
37/37 anonim válasza:
3 mobilom van egyik az irodamban es 2 email cimem, baratnom ugy tudja ceges foci van hetente 2-3x is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!