Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kutakodnál a férjed, feleséged cuccaiban? Telefon, internet esetleg levél?
Nem szoktunk kutakodni egymás holmijában. De hamarabb előfordul, hogy én megnézek valamijét, mint ő az enyémet. Néha mondjuk fürdik, vagy vezet, tehát olyan helyzetben van, hogy nem tudja elolvasni az sms-t, akkor megnyitom, és csak annyit nézek meg először, hogy ki küldte, nem olvasok el belőle egy betűt se. Mondom neki, hogy ki küldte, és utána kérdi, mit írt, akkor elolvasom. Az esetek 100%-ában azt mondja, olvassam el. Ha jön hivatalos levél, banktól például, felbontom, mert többnyire úgy is szemét, még hálás is, hogy nem kell azokkal foglalkoznia. Külön számítógépünk van, de ha kezünkbe kerül egyikünké, másikunké, nem nézzük meg, hogy miket nézet az egyikünk, nem olvasunk bele. Ha véletlen nyitva hagyja a facebook-ot és látni, hogy valami üzenete értesítése érkezett, szólok neki, ha kér, elolvasom, de ennyi. Skype-on szoktunk írásban is csevegni rokonokkal, és az én gépemen is én, az ő nevével szoktam általában bejelentkezni (esetek 99%-ában), mert külföldön lakunk, skype-on szoktuk őket hívni (vonalas hívást is intézünk rajta), és mivel az ő egyenlege van feltöltve, így azzal lépek be mindig. De nem szoktuk elolvasni, hogy miket beszélgettünk.
Szerintem ez egy alap bizalmi kérdés plusz a másik magánszférájának tiszteletben tartása. Magamból indulok ki: nem szeretném, ha mindig csekkolná, hogy miről olvasgatok a neten, mégha nincs is semmi titkolni való rajta.
Hát, én őszinte leszek, a kapcsolatunk elején előfordult 1-2 alkalommal, hogy megnéztem az üzeneteit (e-mail, FB), meg a híváslistáját. Hozzátenném, hogy a mai napig jóban van az egyik exével, ami akkor engem nagyon zavart, mert nem értettem, hogy miért ekkora cimborák, s ha ilyen jóban vannak, akkor miért nincsenek együtt... Ez egy pár hónapig tartott, majd megbeszéltük.
Persze sose büszkélkedtem azzal, hogy mit csináltam, szégyellem, hogy nem bíztam meg benne, de én azt hittem, hogy csak szórakozik velem. Végül konkrétan rákérdeztem, hogy miért mentek szét, hisz a szép dolgokkal (meddig voltak együtt, mikor költöztek össze, stb.) addigra már tisztában voltam. De amióta elmondta, hogy miért szakítottak, tudom, hogy soha többé nem jönne vele össze a párom. Az, hogy jóban vannak a személyiségéből fakad (4 év alatt már volt időm jobban megismerni), ő mindig törekszik a békés megoldásokra. Azzal az exével, amelyikkel nem beszél, az azért van, mert az ex nem akarja tartani vele a kapcsolatot.
Most már, ha megnyitva hagyja a levelezését az orrom előtt és elmegy fürdeni, akkor se érdekel. Kilépek szó nélkül és nézegetema sajátomat. A telefonját se piszkálom, semmi okom rá. Ő sose kutakodott a cuccaim közt (max. a telefonomat tudta volna megnézni, de valószínűleg nem érdekelte), szerintem a férfiak ritkábban hajlamosak erre. 26N
nem. de nem is hagynám h ő tegye ezt. én nem nézem az ő telefonját, ő se az enyémet. Nem pasi dolog miatt, hanem úgy egyébként.
Pl nem szeretném ha a barátnőmnek küldött emaileket, sms-eket elolvasná. pedig effektíve nem titkolok, de semmi köze h mi van a barátnőm magánéletével pl.
Nem, eszembe sem jutna ilyesmi, magam sem vagyok hajlandó tolerálni, hogy ellenőrizgessenek, tehát nyilván én sem teszem meg mással.
Az egy teljesen más káposzta, amikor a másik kér meg, hogy nézzem meg ezt vagy azt, vagy az ugyan valamelyikünk nevére küldött, de valójában közös számlák, bankszámlák, hivatalos irományok, azt természetesen az bontja fel, akinek épp a kezébe kerül...
Ez az egész annyira nem téma nálunk, hogy a zasszony fél évente csodálkozik rá új infóként, hogy van gmailos címem is, és még soha nem kérdezte a jelszót hozzá:)))
Bizalom egymás iránt, a másik ember tisztelete, annak tudomásul vétele, hogy a párkapcsolat nem börtön, abban az emberek önként, saját szabad akaratukból élnek... ilyesmi...
Max a régi képei közt szeretek nézelődni, mindig találok olyat, mait szégyelt nekem megmondatni:D:D
AMúgy nincs értelme, hogy kutassak a telefonjában vagy a levelezéseiben, nagyon unalmas lenne, kb csak velem, az anyjával meg 2 haverjával beszél, de semmi érdekeset:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!