Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Azt hiszem a férjem megcsal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt hiszem a férjem megcsal vagy megcsalt. Adjatok pár tanácsot. MI lenne helyes most?

Figyelt kérdés
Az előzmény annyi,hogy a férjem elkezdett egy cégnél dolgozni és hirtelen feltünt egy kolléganő is.Pár hónapra rá a férjem felvetette az ötletet,hogy szilveszterezzünk ezzel a kolléganővel és a férjével együtt.Tudni kell róluk 4 gyermeket nevelnek.Innen indult minden.A szilveszter katasztrófa volt.Megkezdődtek az ismeretlen számról való hivások.A férjem ilyenkor kimenekült,hogy én ne halljam mit is beszél.Kérdezgettem ki volt az a válasz "haver".Szóval a mobil felhasználonknál regisztrált felhasználók vagyunk igy meg tudom nézni kivel beszélt előző hónapban,tudom ez csúnya de a bizonytalanság megőritett.Az ismeretlen hivó a kolléganő volt.Éjjel nappal hivogatta de szó szerint,sokszor hallottam a férjemet kiabálni a telefonba,mint utóbb kiderült vele.Múlt hónapja szembesitettem de letagadott mindent én csak összeraktam magamnak egy képet meg hasonlók!!Nincs köztük semmi ezt mondta,én el is hittem neki,eddig a hónapig.Megint megnéztem a hiváslistáját,még több hivás a nőtől.Besokaltam irtam a nő férjének egy üzenetet,hogy kapcsolja le a nőt a férjemről.Innentől megkezdődött a fenyegetés,hogy megöl meg hasonlók(a nő részéről).Utána jött a könyörgés.A férjem is kérlelt csináljam vissza mert a nőt a férje ott hagyja 4 gyerekel mit fog csinálni meg ilyesmi.Szóval visszasináltam de nem tudom jól tettem-e mert meg mindig azt érzem titkol valamit.Már az őrület határán állok,nem tudom mit csináljak.Szeretem a férjem talán meg is bocsátanék ha bevallaná!!
2013. aug. 13. 16:07
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
Az en kerdeseimre miert nem valaszoltal? 7-es vagyok.
2013. aug. 13. 16:32
 12/35 anonim ***** válasza:
0%
Én a helyedben hallgatnék mint a sír, és bőszen mosolyognék:D
 13/35 anonim ***** válasza:
100%

Azért a férjed jó nagy kalamajkát csinált.

Szerintem talán megtetszett neki a nő, de amint elkezdtek alakulni a dolgok, a nő jó alaposan rászállt a férjedre és elkezdte zaklatni. Hogy hagyjon el téged meg minden. Te is írtad, hogy sokat kiabált vele, és hogy a nőtől vannak hívások. A férjed is szokott indítani hívásokat?

Ültesd le egy nyugodt pillanatban a férjedet és kérd meg, hogy őszintén mesélje el, mi volt. Talán csinálj előtte egy nyugodt, kellemes hétvégét, töltsetek időt együtt. Érezze, hogy bízhat benned és nem harapod le a fejét. Mert azért te is elég elhamarkodottan cselekedtél ezekkel a dolgokkal. És akkor talán bevallja, amit titkol és ketten vehetitek fel a versenyt azzal a nőcivel.

14/35 anonim ***** válasza:

Ja, bocsi, most lattam, h irtal.

Akkor szerinted a no akaszkodott ra?

2013. aug. 13. 16:33
 15/35 anonim ***** válasza:

Ha a kis feleség ártatlan lenne, nem hagyná ott a férje, mert valaki ír valamit. Erről ennyit. Amúgy a férj bármikor kérhet egy híváslistát és bukta.

Ha a nő meg nem száll le rólad, jelentsd fel.

2013. aug. 13. 16:33
 16/35 anonim ***** válasza:
Egyetertek a 13-assal, en is ezt csinalnam.
2013. aug. 13. 16:34
 17/35 anonim ***** válasza:
14%
Az ostoba nő csinál ebből ügyet. Ha csendben maradnál akkor észrevennéd, hogy a te malmodra hajtja a vizet a csaj és saját magát utáltatja meg, ill. undorodik meg tőle a férjed..De ostoba módón mész fejjel a falnak.
2013. aug. 13. 16:34
 18/35 anonim ***** válasza:

Gyenge a felfogásom, de mit jelent az, hogy "visszacsinálni"? Nem adtál be válókeresetet, amit visszavonnál, a férjnek meg már elmondtad. Vagy azt kellene mondanod, hogy nem is volt igaz?

Lehet, hogy a férjed kósza kis pásztorórákra gondolt, aztán most már le sem tudja vakarni a hölgyikét, mert az kisajátítaná? Gondolta, titokban lehet tartani, de már nem tudja kezében tartani az irányítást?

Azt szokták erre mondani: az eltört korsót össze lehet darabjaiból ragasztani, de víz tárolására már nem lesz alkalmas. Hosszú időnek kell eltelnie,és makulátlan viselkedésnek kell meglennie, hogy visszatérjetek a régi érzelmi életbe, amikor már inkább a felelősség tart majd össze benneteket, nem a feltétlen, felhőtlen bizalom. Kérdés, hogy vannak-e olyan dolgok, melyek összetartanak, amikért érdemes felejteni és fátylat húzni a múltra.A megcsalás zsigerből jön, aki egyszer képes rá, az máskor sem fog hezitálni. Mondanám, hogy mi a fenéért kacsintgat kifelé a nagyságos úr? Most olvastam, hogy nem éppen a feleségét nem szereti, hanem önmaga ázsiója nő, ha van nő, aki teszi neki a szépet, meg felmagasztalja, ami veled már esetleg hétköznapi lett. Azt hagyja ki a számításból, hogy lesz ő még pojáca, bunkó, disznó...a hölgyikénél.

2013. aug. 13. 16:36
 19/35 anonim ***** válasza:

Szerintem szakíts a férjeddel,a nőt meg bízd az ő pasijára/férjére, hogy mit tesz vele az a pasi. Ha elhagyja, hát elhagyja, neked attól nem lesz jobb, se rosszabb, ha pedig a nő a volt férjed karjaiban landol végleg, akkor meg úgyis ez volt a vágyálmuk, neked ettől nem lesz se jobb, se rosszabb, a férjed ugyanis téged már rég nem szeret.

Nézz egy új pasi után! Hány éves vagy?

20/35 anonim ***** válasza:
6%

Én ezek után nagyon megszaggattam volna...jobb ha nem írok többet, mert kitiltanak...

Kár volt visszacsinálni, igazad van! Ne hagyd magad, ha kell, jelentsd fel a nőt, kérj távoltartásit, ha kell, fogadj fel nehézfiúkat.

1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!