Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt hiszem a férjem megcsal vagy megcsalt. Adjatok pár tanácsot. MI lenne helyes most?
Azért a férjed jó nagy kalamajkát csinált.
Szerintem talán megtetszett neki a nő, de amint elkezdtek alakulni a dolgok, a nő jó alaposan rászállt a férjedre és elkezdte zaklatni. Hogy hagyjon el téged meg minden. Te is írtad, hogy sokat kiabált vele, és hogy a nőtől vannak hívások. A férjed is szokott indítani hívásokat?
Ültesd le egy nyugodt pillanatban a férjedet és kérd meg, hogy őszintén mesélje el, mi volt. Talán csinálj előtte egy nyugodt, kellemes hétvégét, töltsetek időt együtt. Érezze, hogy bízhat benned és nem harapod le a fejét. Mert azért te is elég elhamarkodottan cselekedtél ezekkel a dolgokkal. És akkor talán bevallja, amit titkol és ketten vehetitek fel a versenyt azzal a nőcivel.
Ja, bocsi, most lattam, h irtal.
Akkor szerinted a no akaszkodott ra?
Ha a kis feleség ártatlan lenne, nem hagyná ott a férje, mert valaki ír valamit. Erről ennyit. Amúgy a férj bármikor kérhet egy híváslistát és bukta.
Ha a nő meg nem száll le rólad, jelentsd fel.
Gyenge a felfogásom, de mit jelent az, hogy "visszacsinálni"? Nem adtál be válókeresetet, amit visszavonnál, a férjnek meg már elmondtad. Vagy azt kellene mondanod, hogy nem is volt igaz?
Lehet, hogy a férjed kósza kis pásztorórákra gondolt, aztán most már le sem tudja vakarni a hölgyikét, mert az kisajátítaná? Gondolta, titokban lehet tartani, de már nem tudja kezében tartani az irányítást?
Azt szokták erre mondani: az eltört korsót össze lehet darabjaiból ragasztani, de víz tárolására már nem lesz alkalmas. Hosszú időnek kell eltelnie,és makulátlan viselkedésnek kell meglennie, hogy visszatérjetek a régi érzelmi életbe, amikor már inkább a felelősség tart majd össze benneteket, nem a feltétlen, felhőtlen bizalom. Kérdés, hogy vannak-e olyan dolgok, melyek összetartanak, amikért érdemes felejteni és fátylat húzni a múltra.A megcsalás zsigerből jön, aki egyszer képes rá, az máskor sem fog hezitálni. Mondanám, hogy mi a fenéért kacsintgat kifelé a nagyságos úr? Most olvastam, hogy nem éppen a feleségét nem szereti, hanem önmaga ázsiója nő, ha van nő, aki teszi neki a szépet, meg felmagasztalja, ami veled már esetleg hétköznapi lett. Azt hagyja ki a számításból, hogy lesz ő még pojáca, bunkó, disznó...a hölgyikénél.
Szerintem szakíts a férjeddel,a nőt meg bízd az ő pasijára/férjére, hogy mit tesz vele az a pasi. Ha elhagyja, hát elhagyja, neked attól nem lesz jobb, se rosszabb, ha pedig a nő a volt férjed karjaiban landol végleg, akkor meg úgyis ez volt a vágyálmuk, neked ettől nem lesz se jobb, se rosszabb, a férjed ugyanis téged már rég nem szeret.
Nézz egy új pasi után! Hány éves vagy?
Én ezek után nagyon megszaggattam volna...jobb ha nem írok többet, mert kitiltanak...
Kár volt visszacsinálni, igazad van! Ne hagyd magad, ha kell, jelentsd fel a nőt, kérj távoltartásit, ha kell, fogadj fel nehézfiúkat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!