Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha felelőtlen, éretlen viselkedésű férjem viselkedését képtelen vagyok tovább elviselni akkor szégyen ha válni akarok 2 közös gyerek ellenére is?
Nem dohányzik ,vagy iszik,szereti a gyerekeinket,viszont anyagilag rám szorul ,mert évek óta nincs rendes munkahelye,ha alkalmi munkáiból pénzhez jut azt elkotyavetyéli nélkülözhető dolgokra ,természetesnek veszi ,hogy én fizetek mindent,mintha a gyerekem lenne.
Már feladtam azt ,hogy az ő dolgait rendezzem anyagilag ,tehát csak és kizárólag a számlák,gyerekek dolgai ,ha valakitől kölcsön kért azt a továbbiakban nem érzem kötelességemnek rendezni,nem is tellene rá .
Szüleimtől szép példát láttam ezért a végsőkig küzdöttem,pláne a gyerekek miatt is ,hatalmas kudarc és igaza van annak aki azt mondja előbb észre kellett volna vennem ,hogy valami nem stimmel valami,de igazság szerint mégha anyagilag rám is szorul egyre bátrabb lett a gyerekek meglétét követően tisztában volt vele ,hogy a gyerekek miatt már több mindent elnézek ,hogy a családot egybe tartsam .
előző (hosszú) válaszoló vagyok.
Még egy érv a gazdasági közösség megszüntetése mellett:
felelős anyaként gondolj arra is, hogy a házastársi együttélés alatt vállalt kötelezettségeiért (hitelek, kölcsönök, tartozások) előfordulhat, hogy neked is helyt kell állnod, illetve a közösen szerzett dolgaitok (ház, autó stb.) és rámehet.
Nem kellene.
Ha elváltok, akkor megosztoztok és ki-ki viseli a saját költségeit és ezesetben a felelőtlen pénzügyi döntéseivel téged, valamint a gyerekeitek megélhetését így nem tudja veszélyeztetni.
Ha évek óta ez megy, akkor szerintem teljesen felesleges ezt tovább húzni.
A gyerekeknek sem jó minta ez, hogy miattuk együtt maradj vele. Válni nem szégyen, szar házasságban éni viszont annál inkább az.
Hehe, ezt én is kiírhattam volna majdnem szóról szóra pár évvel ezelőtt. :-))
Rúgd ki, sokkal jobb életetek lesz. Én csak azt bánom, hogy nem korábban léptem meg, mert sajnáltam, hogy ha kirúgom, akkor hová menne. Hát megoldotta amikor már muszáj volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!