Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket zavarna, ha a férjetek?
heti 1-2x esténként hazahozná a kolleganőjét,mert itt lakik a szomszédba?Egy helyen dolgoznak,este 10kor ér véget a munka,és akkor együtt jönnek haza kocsival.
Ti mit szólnátok hozzá?
Az igen,valaki de lepontozgatott itt mindenkit!!
Jelzem nem én voltam,számomra hasznos volt minden válasz!
Köszi nektek!
Nekem nincs rendben az önértékelésem, és elég féltékeny típus vagyok, amiről már rengeteget beszélgettünk a párommal, próbálok én is változni, és ő is sokat segít, hogy változzak.
Amennyiben zavarna, hogy minden nap haza hozza a hölgyet, akkor meg tudnánk beszélni, hogy ez mit jelent és mit nem jelent neki, és valószínű, hogy nem hozná folyton haza.
Ha lány ismerősével találkozik a párom kettesben, akkor is mindig eléggé kibukom, de most már kevesebbszer megy el más lányokkal beszélgetni, mert ő tudja, hogy nekem ez fontos. Ha fontosabb lenne neki, hogy más lányokkal is együtt legyen kettesben, akkor mást választana párjának.
Szóval érdemes mindent megbeszélni egymással, ha kell 100-szor is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!