Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Titeket zavarna, ha a férjetek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket zavarna, ha a férjetek?

Figyelt kérdés

heti 1-2x esténként hazahozná a kolleganőjét,mert itt lakik a szomszédba?Egy helyen dolgoznak,este 10kor ér véget a munka,és akkor együtt jönnek haza kocsival.

Ti mit szólnátok hozzá?

2013. aug. 8. 12:12
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
84%
Az sem zavarna, ha minden nap hazavinné.
2013. aug. 8. 12:13
 2/16 anonim ***** válasza:
76%
Ha rendben van az önértékelésed, és megbízol a párodban, ami egy kapcsolat alapja, akkor nem szabadna, hogy ez zavarjon.
2013. aug. 8. 12:13
 3/16 anonim ***** válasza:
56%
Nem zavarna.
2013. aug. 8. 12:15
 4/16 anonim ***** válasza:
83%

nem....

(ha nem marad el tovább, mint amúgy..)

semmit

2013. aug. 8. 12:16
 5/16 anonim ***** válasza:
77%

Ha egyébként rendben van a kapcsolatunk, akkor legfeljebb viccelődnék vele.

Ha nem, akkor zavarna.

2013. aug. 8. 12:17
 6/16 anonim ***** válasza:
18%
Nem esne a legjobban mert sokszor csalódtam...de elviselném és nem szólnék érte.
2013. aug. 8. 12:17
 7/16 A kérdező kommentje:

Köszi nektek!Akkor igyekszem visszafogni magam.

Semmi okom féltékenynek lenni,jól megvagyunk,nincs probléma a kapcsolatunkkal,csak én aggódom túl.Olyan buta vagyok. :(

2013. aug. 8. 12:19
 8/16 anonim ***** válasza:
77%

Nem zavar,mi ezen spórolunk,párom két kollágáját is viszi-hozza minden nap,egyik egy csinos nő.Nekik nem kell bérlet,és a benzint elosztják 3 fele ami fogy.

Egy ideig én is egy kollégámmal jártam,olcsóbb volt,de sajnos elkötözött,most egyedül járok kocsival,de kérdeződködök,hátha valaki betársulna.

(mindkettőnk melóhelyét csak kocsival ésszerű megközeliteni)

2013. aug. 8. 12:20
 9/16 anonim ***** válasza:
77%
Nem zavarna, miért ne hozná haza ha úgyis erre lakik? Én is megtenném bármelyik kollégámnak, nemtől függetlenül, ha jóban vagyunk. Normális emberi gesztus.
2013. aug. 8. 12:34
 10/16 anonim ***** válasza:
83%
Ha férfi lenne a kolléga, megfordulna bármi rossz a fejedben? Nyilván nem... Ahogy ez esetben sem kéne.
2013. aug. 8. 12:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!