Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Miért fogok ki én mindig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért fogok ki én mindig ennyire csóró férjeket?

Figyelt kérdés
Miért nem kaptam soha semmit anyagilag egy férfitól sem, azért mert nem vagyok szép? Az első amellett, hogy annyit nem keresett, amennyi magára elég lett volna, ütött-vert mellette. A második is csak annyit adott, hogy saját étkezését fedezze, aztán megcsalt egy év után. A harmadik egy okos művelt pasi, de most két hónapja nem hozott haza semmi pénzt, máskor is csak keveset, saját hobbiját, hülyeségiet is én fedezem. Minden ronda nő így jár vagy csak én vagyok ilyen szerencsétlen? Eddig úgy éreztem minden szép és jó, de már annyira elegem van, hogy annyit gürizek, vezetem a háztartást, plusz napi 9 óra munka, ő meg nem csinál semmit és nem kapok tőle soha semmit. :(
2013. aug. 7. 12:27
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom az esküvő előtt is ilyenek voltak.

Kérdés: miért mentél hozzájuk????

2013. aug. 7. 12:40
 12/26 A kérdező kommentje:
Leszögezem, mindenkinek ment a kéz, mert itt csak találgatni lehet, és nekem mindig hasznos a negatív hozzászólás is. Szóval nem én pontoztam le, aki le lett.
2013. aug. 7. 12:42
 13/26 A kérdező kommentje:
És az esküvő előtt csak az első volt ilyen, a másik kettő ígéretesnek tűnt anyagi téren is. :((
2013. aug. 7. 12:43
 14/26 anonim ***** válasza:
87%

Gondolom a férfiak úgy vannak vele, hogy ha egy szép nő kéri, hogy "vegyél nekem egy szép ruhát/parfümöt/ékszert" akkor azt gondolják, hogy szivesen, azzal még vonzóbb leszel, ha egy bányarém, akkor viszont az ugrik be, hogy "neked? minek?! :DD

/csak vicceltem, ne vedd magadra, sorstársak vagyunk, legalább öniróniánk legyen, ha már vonzó külsőnk nincs/

2013. aug. 7. 12:45
 15/26 anonim ***** válasza:
85%

A szépség, mint olyan, rettenetesen szubjektív. Én egyáltalán nem tartom magam szépnek, sőt. Ettől függetlenül nagyszerű házasságom van, a férjem a tenyerén hordoz, és azt tartja fontosnak, hogy ketten együtt, párként előrébb jussunk. A jelek szerint a te férjedben/férjeidben ez nincs meg.

Miért házasodtatok össze? Mi volt a döntő? A szerelem? A közös jövő ígérete? A pénz? Vagy egyéb "praktikus" dolgok?

Miért nem tartod magad szépnek? Mennyire vagy ápolt, mennyire adsz magadra? Mennyire vagy tisztában a saját értékeiddel - nemcsak a külsőre gondolok. Mennyire vagy nőies? Mennyire fontosak neked a hagyományos férfi-női szerepek? Mert ugye egy férfinek azért fontos lehet, hogy valódi férfinek érezze magát egy kapcsolatban!

2013. aug. 7. 12:50
 16/26 anonim ***** válasza:
50%

Kamu az egész kérdés:DD

Vedd be a kis szokásos nyugibogyóidat, hogy kissé jobban érezd magad:DD

2013. aug. 7. 12:52
 17/26 anonim ***** válasza:
Jah, és ne bosszantson, hogy a csúnya és csoró csajoknak szerető és jó pasi jut, te meg csak lábtörlőnek vagy használva, hiába szeded le a lóvét a pasiktól:DD
2013. aug. 7. 12:53
 18/26 anonim ***** válasza:
Mennyi idő után mentél hozzájuk ?
2013. aug. 7. 12:53
 19/26 anonim ***** válasza:
100%

Egyrészt nem biztos, hogy te csúnya vagy, lehet az a baj, hogy ezt elhiszed, előnytelen emiatt a kisugárzásod, a frizurád az öltözködésed!

A szépség relatív!

Ajánlok neked egy kis önbizalomterápiát. ha te rondának látod magad akkor mások is annak látnak.

Férjeddel meg ülj le beszélni, szögezzétek le mennyi a rezsi, kaja stb. Felezzétek el és egy bankszámlára utalja rá az összeg felét, te pedig a másik felét. Ezt mindenképpen tedd meg mert úgy tűnik önszántából nem fogja megtenni. A többit is felesben fizessétek, nyaralás, vacsora stb. Te pedig menj el kozmetikushoz, fodrászhoz és vegyél magadnak pár új ruhát. Költ többet magadra.

2013. aug. 7. 12:58
 20/26 anonim ***** válasza:
100%
Nem követem el kétszer ugyanazt a hibát. Általában 4-5x követem el, csak hogy biztos legyek...
2013. aug. 7. 13:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!