Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Miért fogok ki én mindig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért fogok ki én mindig ennyire csóró férjeket?

Figyelt kérdés
Miért nem kaptam soha semmit anyagilag egy férfitól sem, azért mert nem vagyok szép? Az első amellett, hogy annyit nem keresett, amennyi magára elég lett volna, ütött-vert mellette. A második is csak annyit adott, hogy saját étkezését fedezze, aztán megcsalt egy év után. A harmadik egy okos művelt pasi, de most két hónapja nem hozott haza semmi pénzt, máskor is csak keveset, saját hobbiját, hülyeségiet is én fedezem. Minden ronda nő így jár vagy csak én vagyok ilyen szerencsétlen? Eddig úgy éreztem minden szép és jó, de már annyira elegem van, hogy annyit gürizek, vezetem a háztartást, plusz napi 9 óra munka, ő meg nem csinál semmit és nem kapok tőle soha semmit. :(
2013. aug. 7. 12:27
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
35%
Te se adsz neki egy vonzó nőt, amire vágyna, hát akkor!?
2013. aug. 7. 12:32
 2/26 anonim ***** válasza:
23%
Valamit valamiért!
2013. aug. 7. 12:34
 3/26 anonim ***** válasza:
98%

Te mit adsz nekik?

Valószínűleg önként vállalod az áldozat szerepét, sőt még tetszelegsz is benne.

Nyilván azt fogják neked adni, amit elvársz tőlük. Ha semmit, akkor semmit.

Kicsit lehetnél öntudatosabb is.

Ja, és nem kell mindenkihez azonnal hozzámenni ;)

2013. aug. 7. 12:34
 4/26 anonim ***** válasza:
97%
Ez a honap kérdése! Nagy vagy kérdezö!!!!! (Csak a kérdést olvasd, a kiegészités hanyagolhato.)
2013. aug. 7. 12:35
 5/26 anonim ***** válasza:
97%

elsőnél a pont..

Egyébként nem minden ronda nő jár így.. Amúgy meg valószínű hogy vonzod az ilyen férfiakat. Vagy egyszerűen látni rajtad hogy te sem vagy egy jómódú nő, így azok a férfiak akiknek esetleg van mit a tejbe aprítani eszük ágában sincs egy "csóró nővel" kikezdeni..

2013. aug. 7. 12:35
 6/26 anonim ***** válasza:
97%
Egy valas utan mar azt hinne az ember, hogy ovakodik az adott fel, ne essen meg 1x ugyan abba a hibaba... Nem kell minden jelentkezonek igent mondani..
2013. aug. 7. 12:36
 7/26 anonim ***** válasza:
94%
jó kérdés!te választod őket,gondolom senki sem kényszerít...egyszer még oké,hibázik az ember,de három ugyanazzal a hibával?!minek mindenkihez hozzámenni?ez most tényleg kérdés volt....kicsit kapcsolatfüggőnek tünsz....
2013. aug. 7. 12:38
 8/26 anonim ***** válasza:
66%
Én értem mire gondolsz, hogy kenyesztesennek ajándék parfüm esetleg egy szép ruha.... Sokáig én sem kaptam meg sőt! meg amennyire tehettem én próbáltam megadni neki amit tudtam. és csak néztem a barátnőimet, hogy az ő életük mennyire más. De ez mar nincs így. Én úgy gondoltam hogy erek annyit mint bármely más nő, lehet hogy nincs akkor mellem vagy szép szőke hajam de kedves és őszinte .......
2013. aug. 7. 12:38
 9/26 A kérdező kommentje:
Biztos, hogy bennem van a hiba, elég nehéz így csúnya külsővel és tényleg annyira elkeserítő. Én mindig átlagnál jobban kerestem, sokat dolgozok, de körülöttem a pasik mindig olyan igénytelenek, lusták voltak. Tényleg bevonzhatom őket valahogy, mert nincsenek nagy igényeim és ez tetszhet ezeknek. Mostmár mindegy, nem fogok elválni, és sajnos a férjemen sem tudok változtatni. Csak bosszant, hogy azért nem megyünk nyaralni, mert az idén nem vagyok hajlandó befizetni, eddig azt is mindig én fizettem ugyanis. Neki jó itthon ülni egész nyáron. :(
2013. aug. 7. 12:39
 10/26 anonim ***** válasza:
19%
Megérdemled. Aki k*nak áll, ne csidálkozzon, ha...ugye érted?
2013. aug. 7. 12:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!