Létezik olyan, hogy egy szép, okos nő egy csúnya, buta (csóró! ) férfit választ szerelemből?
Van ilyen párocska az ismerőseitek között?
Nem vagyok ilyen helyzetben, semmi extra, csak érdekelne, hogy létezik -e ilyen párocska!
A csórót azért emeltem ki, mert nem ér a "szőke plázacica és az öreg ronda pénzes palija" féle "szerelem":D
van. nem teljesen csóró, de abszolút nem érdekli a pénz,kutató biológus, keres kb 160 ezret. szürke egérke.
a felesége csinos, mérnök manager, hazaviszi a 400-at és imádja a férjét mert olyan kisfiús. Nagyon jól megvannak, 2 gyerekekük van, az apjuk nincs nagyon tiszában vele, hogy hány évesek,de ez senkit nem zavar.
Első: nagyon buta lehet, ha kutató biológusként dolgozik :D:D
Amúgy most nem nagyképűségből mondom, de én egy szép, okos nő vagyok, és semmi pénzért nem mennék hozzá olyanhoz, aki buta, mert nem tudok a buta emberekkel szót érteni, ők valahogy teljesen másképp látják a világot, vagy nem érzékelik "rendesen" a dolgokat, vagy nem tudom, hogy mondjam... Meg olyannal se állnék össze, akinek a külseje nem tetszik, az nem lenne fair...
Van ilyen persze. A nő fiatal, vékony, szép, megfordulnak utána a férfiak. Okos is, van 2 szakmája, jelenleg egy bankban dolgozik. Nem, nem takarítónőként. :)
A férfi akivel együtt van egy gyárban dolgozik, nem keres valami sokat. Illetve külsőre se egy szépség, nem tudom, hogy a nő, mit szeretett meg benne.
Először még sokan ellenezték is a kapcsolatukat, pont azért mert a szülők nem ilyen férfit képzeltek el a lányuk mellé. Viszont a nő nem változtatott az elképzelésein és még mindig együtt vannak.
* ma 18:01 vagyok
Az kimaradt, hogy a férfit butának nem nevezném, de bizonyos dolgokban egy picit tájékozatlan...
Ilyen nincs!
Az ilyen nő minden, csak nem okos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!