Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon van erre megoldás?
Hogyan lehetne a férjemet felébreszteni, az enyhe depressziójából és a kapuzárási pánikból, amelyet ugy fog fel, hogy ez az életrendje.
Nekem még szükségem lenne azokra a dolgokra,amely beletartozik egy házasságba, most kezdjek én, de hiszen mindig õ volt a kezdeményezõ, én meg szégyelném magamat, ha nekem kellene kezdeményezni.
Nem utasított el, max 20ból 1×, de az tök normális. Ő is lehet fáradt stb. Te sose utasítod vissza? Olyan nincs, hogy valakinek mindig van kedve. Én is mondom néha, hogy most nincs hangulatom, ideges vagyok, fáradt stb.
Csak untam, hogy nekem kellett mindig kezdeményezni, de elmondtam és azóta 50-50ben kezdeményezünk.
Miért adnék le a nőiességemből? Nem vagyok nő, ha én kezdeményezek? Ha szexi ruhát veszek fel vagy ha pucéran várom vagy ilyenek? Ez csábítás!
Biztosan van ilyen is bennem, hogy jajj mi lesz, ha visszautasitana, de azt is tudom, hogy erre még esélyem sem lenne, inkább örülne neki.
En ugy gondolom, hogy van bennem egy bizonyos gátlás,ami néha akadályoz engem abban, hogy valóban megnyiljak.
En emlékszem lánykoromban,amikor elõször elmentem egy bálba és az anyukám is jött velem, a fiuk felkértek táncolni, de én az anyukám elõtt másnap annyira szégyeltem magamat. Nagy nehezen kimertem nyögni, hogy miért szégyellem én most magamat annyira elõtted?Az anyum ugy néz ki, hogy ráérzett a gondolataimra és azt mondta, biztosan azért,mert fiukkal táncoltál.
Utána sohasem fordult ilyesmi velem elõ.
Ennyi év után is én a férjemnek nem merek errõl beszélni.
12:01
Ja, hogy te szexi ruhát veszel fel, én azt hittem ugy kezdeményezel, hogy fogod magad és letiprod az ágyban.:)
12:09
:):)Te akkor egy nyitott nõ vagy, jó neked.Es a férjed nem féltékeny, ezt ugy értem, ha már csábitasz,akkor nem gondol arra, hogy mást is csábitasz?
Az én férjem féltékeny tipus és mindig azt szerette, ha én meghuzom magam az oldalán és nem csábitok, nem öltözök nyitottan.
Volt ugy, hogy próbára tettem,felvettem egy ruhát,(általában jól nézek ki bennük)térdig ér, és megtudtam ugy csinálni, hogy felhuztam minire,ami nem látszott, hogy valóban nem mini. Es indultunk el, majdnem infarktust kapott, hogy te most igy akarsz kimenni. Vissza lehuztam és mondtam neki, hogy csak a reakciódra voltam kiváncsi.:)
A 13.vagyok.
Kérdezted, hányszor vagyunk együtt,mi Kb 2x egy héten.
Régen ritkábban...Változó..
De mi 45-46 évesek vagyunk.A férjed azért az 58 évével éppen már nem az a mai gyerek,ne várd tőle,hogy mindig be legyen indulva,mint egy huszonéves...:)
(Most jutott eszembe szegény apum pont 58 volt mikor meghalt,anyu meg 50...)
Nem a férjem, "csak" huszonévesek vagyunk (23-24). Nem féltékenykedik, mert nem lehet nekem sem mindig kedvem, általában van, de néha van, hogy örülök, hogy élek.
Akkor ezért lettél ilyen, nem érted a férjed; nem örülne ha csábos lennél, az nem egyenlő azzal, hogy másnak akarsz tetszeni. De az is kell egy nőnek, hogy lássa, hogy tetszik más férfiaknak is, ebben nincs semmi rossz.
Azért féltékeny, mert nincs önbizalma? Sok nője volt előtted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!