Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja ezt a férjem?
Hazudik. Éjjel-nappal hazudik nekem. De úgy, hogy neki nincs lelkiismeret furdalása se semmi. Egyszerűen nem érzi ennek a súlyát. Bármit letagad, kérdezek valamit és hazudik. A szemembe hazudik. Attól tartok beteges. Imád hazudni, nem bírja ki. Engem ez megőrjít, nem tudom, hogy mikor hihetek neki. Fogalmam sincs miért csinálja ezt.
A barátai is megkérdeztem ez ügyben és ők nem vették észre, hogy hazudna. Pedig hazudik, csak jól csinálja. Vigyem el orvoshoz, vagy mit csináljak vele? Segítsetek, különben megbolondulok.
Igen csak magas fokon végzi a férjed a hazudozást, ha csak most vetted észre. Erről nehéz lesz leszoktatni, mert alapjában ilyen.
Ehhez egy jó pszichológus kénem hogy kiderítse, miért csinálja, és hogyan változtasson rajta.
Apró dolgokban hazudik, vagy aminek tétje is van?
Azért az sem teljesen mindegy, hogy miben hazudik. Vannak dolgok, amikre nem érdemes túl nagy hangsúlyt fektetni és esetleg nem feltétlen kell a hazugságot a füllentéssel összekeverni.
Persze egyik sem szép dolog, de nem mindegy, hogy azt hazudja, hogy "igen drágám, kitakarítottam a garázst" vagy azt hazudja, hogy "nem csaltalak meg". A két dolog között óriási a különbség, remélem érted!
Egyébként én azt gondolom, hogy aki beteges hazudozó, azt sehogy nem lehet leszoktatni erről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!