Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Miért csinálja ezt a férjem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja ezt a férjem?

Figyelt kérdés

Hazudik. Éjjel-nappal hazudik nekem. De úgy, hogy neki nincs lelkiismeret furdalása se semmi. Egyszerűen nem érzi ennek a súlyát. Bármit letagad, kérdezek valamit és hazudik. A szemembe hazudik. Attól tartok beteges. Imád hazudni, nem bírja ki. Engem ez megőrjít, nem tudom, hogy mikor hihetek neki. Fogalmam sincs miért csinálja ezt.

A barátai is megkérdeztem ez ügyben és ők nem vették észre, hogy hazudna. Pedig hazudik, csak jól csinálja. Vigyem el orvoshoz, vagy mit csináljak vele? Segítsetek, különben megbolondulok.

2013. aug. 5. 02:20
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerintem ő természeténél fogva ilyen. Ne is törd magad azért, hogy megváltoztasd. Miért mentél hozzá, ha ilyen? Vagy miért nem válsz el tőle?
2013. aug. 5. 02:27
 2/7 A kérdező kommentje:
Mert ez most derült ki.
2013. aug. 5. 02:28
 3/7 anonim ***** válasza:
Amikor hazudik az ember akkor annak vannak jelei. Mik azok a megnyilvánulások a férjednél ami elárulja hogy hazudik? Mikor szokott a leggyakrabban "mellébeszélni"?
2013. aug. 5. 03:09
 4/7 anonim ***** válasza:
Sajnos ilyen emberek vannak,ez a múltjára vezethető vissza a férjednek.Ha szereted és úgy érzed,hogy benne lenne abban,hogy orvosi segítséget kérjen,akkor mindenképp légy ott mellette és segíts neki.De ha sokáig szenvedsz mellette mert már nem hiszed el azt sem amit kérdez akkor a megoldás egyértelmű..:(
2013. aug. 5. 03:53
 5/7 Salx Narval ***** válasza:
Hát, mégsem csinálja olyan jól, ha rájöttél.:D Lehet, hogy már nem fektet akkora energiát a hazugságok leplezésére mint régen, az-az nem érdekli igazán, hogy lebukik vagy nem. Engem megőrjítene egy ilyen ember, pláne a családban. Őszintén megmondom, nem tudom mit lehetne tenni ebben a korban. A kislányomat letudtam szoktatni róla, de egy felnőtt embert nem egyszerű dolog. Nem tanácsnak szánom, de kipróbálhatod, 12éves korban működik.:D Én végső elkeseredésemben visszahazudtam, megígértem dolgokat és amikor számon kérte, közöltem a kisasszonnyal, hogy hazudtam. Megmondtam, hogy erre számíthat, ha hazudozik. Ő is már olyan szinten űzte, hogy oda se figyelt rá és olyan pitiáner dolgokban is automatikusan hazudott, amiből még csak haszna sem származott.:D Azt hiszem az anyósodék nagyon elrontottak valamit.
2013. aug. 5. 04:56
 6/7 anonim ***** válasza:

Igen csak magas fokon végzi a férjed a hazudozást, ha csak most vetted észre. Erről nehéz lesz leszoktatni, mert alapjában ilyen.

Ehhez egy jó pszichológus kénem hogy kiderítse, miért csinálja, és hogyan változtasson rajta.

Apró dolgokban hazudik, vagy aminek tétje is van?

2013. aug. 5. 05:06
 7/7 anonim ***** válasza:

Azért az sem teljesen mindegy, hogy miben hazudik. Vannak dolgok, amikre nem érdemes túl nagy hangsúlyt fektetni és esetleg nem feltétlen kell a hazugságot a füllentéssel összekeverni.

Persze egyik sem szép dolog, de nem mindegy, hogy azt hazudja, hogy "igen drágám, kitakarítottam a garázst" vagy azt hazudja, hogy "nem csaltalak meg". A két dolog között óriási a különbség, remélem érted!

Egyébként én azt gondolom, hogy aki beteges hazudozó, azt sehogy nem lehet leszoktatni erről.

2013. aug. 5. 08:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!