Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Én látom rosszul? Hárman párban?!

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én látom rosszul? Hárman párban?!

Figyelt kérdés

páromnak van egy húga, aki sokat jár hozzánk, itt alszik sokat, per pillanat is itt van....

Mi párommal nyaralni készülünk (férjem), azülinapjára kapott pènzt az édesapjátòl, amibôl el akar utazni (hónapok óta tervezzük, hatalmas nyomás alatt vagyunk, kell a relax).

Most férjem megkérdezte, mit szólnék hozzá, ha a hugi is jönne?

#férj #sógornô
2013. aug. 4. 17:46
1 2 3 4
 31/33 A kérdező kommentje:
Megpróbálom botrány nélkül! Az a baj, hogy párom szerint ez normális.
2013. aug. 6. 18:18
 32/33 anonim ***** válasza:
Hajrá. Egyébkén ha a párodat sikerül meggyőznöd - és ez lenne a legeslegjobb, vagyis megbeszélni - akkor azonnal nyert ügyed van, és ő fogja kezelni a dolgot. Igazából neki kell felnőnie a házasséghoz, nem neked... a testvér legyen testvér a szülői házban, de ne nálatok.
2013. aug. 6. 18:26
 33/33 A kérdező kommentje:
Nem bbeszéltem még vele, a napokban nagyon fáradt volt, alig beszélgettünk. Pedig muszály, mert nem akarom hogy ezmiatt elhidegüljek tőle, így is baj van a kommunikációval, nem igazán beszélgt velem, bennem pedig elindult az a bizonyos folyamat:( úgyhogy muszály lesz!
2013. aug. 8. 12:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!