Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Én látom rosszul? Hárman párban?!

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én látom rosszul? Hárman párban?!

Figyelt kérdés

páromnak van egy húga, aki sokat jár hozzánk, itt alszik sokat, per pillanat is itt van....

Mi párommal nyaralni készülünk (férjem), azülinapjára kapott pènzt az édesapjátòl, amibôl el akar utazni (hónapok óta tervezzük, hatalmas nyomás alatt vagyunk, kell a relax).

Most férjem megkérdezte, mit szólnék hozzá, ha a hugi is jönne?

#férj #sógornô
2013. aug. 4. 17:46
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem akarsz puffogni, akkor ugyanezzel a természetességgel meg is beszélhetted volna a férjeddel, hogy szeretnél vele kettesben lenni, mert úgy érzed, hogy szükségetek van erre az időre együtt. Tök normálisan meg lehet beszélni az ilyesmit. A férjed sem azt mondta, hogy el fog jönni a hugi is, hanem megkérdezett téged, mert kiváncsi arra, hogy te mit szeretnél. Szabad őszintén válaszolni, meglátod sokkal könnyebb és egyszerűbb lesz így a kommunikáció.
2013. aug. 6. 13:52
 22/33 anonim ***** válasza:
Ne gyanakodj amiatt, hogy ki akarna túrni, csak kirándulni akar, ennyi, nem kell minden mögé valami hátsó szándékot gondolni.
2013. aug. 6. 13:53
 23/33 anonim ***** válasza:
0%

Ó te jó ég... Az előbb olvastam itt egy új kérdést, ajánlom:

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..

2013. aug. 6. 14:44
 24/33 anonim ***** válasza:
81%

23-as mit kavarsz?

Itt most arról van szó, hogy a férj saját húga van állandóan színen, és a kérdező sógornője zavarja a kérdező + férje kapcsolatát.

Az általad felrakott linkben a férj a kérdező hugával szórakozik, azért az teljesen más szitu! Ne mosd már össze a kettőt!

2013. aug. 6. 15:41
 25/33 anonim ***** válasza:
De egyébként mit csinál a húga nálatok? Beszélget férjeddel? Mert veled gondolom annyira nem, biztos érzi, hogy nem annyira kedveled. (hacsak nem jópofizol vele, és azért megy...) Fura nekem ez az egész.
2013. aug. 6. 16:17
 26/33 anonim ***** válasza:

Ezt szólnám hozzá: nem. Szó sem lehet róla!

A hugi ne akaszkodjon a nyakatokba, mert abból rövid házasság lesz és ronda válás. Ezt borítékolom.

2013. aug. 6. 17:03
 27/33 A kérdező kommentje:
Igen, én is a válást akarom elkerülni. Nem egyszer beszéltem már vele, olyan finoman, ahogy tudtam, de nem változott a helyzet. Na jó, egyszer, akkor nagyon kiborultam. De nemsoká folytatódott...most is volt itt a csaj, és holnap is jön, hétvégén füfdeni akar menni. Elegem van, de nagyon!!!
2013. aug. 6. 17:28
 28/33 A kérdező kommentje:
Netezik, eszik, itt alszik. Van hogy pénzért jön. Velem nem nagyon tárgyal, ha mégis, normális hangnemben beszélünk, de keveset. Nem csak nálunk "lakik", anyósomnál szokott még sokat lenni, most egy darabig nyugtunk volt, amíg ott volt. Nem tudom, hogy rendezzem le ezt...direkt úgy dolgozom, hogy ne legyek itthon, plusz munkákat vállaltam, hogy ne kelljen itt lenni, ma inkább dolgoztam, semmi kedvem sem volt haza jönni...szombatra azt tervezi, hogy elmegyünk valahová fürödni...nélkülem, én megyek máshová, lehet hogy bekéredzkedek dolgozni! Addig is gyűlnek az óráim!
2013. aug. 6. 17:40
 29/33 anonim ***** válasza:

Ha ő pofátlan, légy te is az!

Mondd meg neki akár személyesben, akár most felhívod telefonon, hogy hanyagoljon benneteket, mert állandó jelenléte miatt egyre kevesebbet tudtok férjeddel kettesben lenni, és ez már olyan fokú, hogy szinte a szakítás szélén álltok! Kérdezd meg tőle, hogy ugy-e ezt ő sem szeretné?

Ha ő pofátlan, légy te is az!

Nem puffogni kell, mert ezek szerint arra nem reagál, ezért finoman, de határozottan meg kell neki mondani, hogy nem látod szívesen!!!!

2013. aug. 6. 17:42
 30/33 anonim ***** válasza:

CSak a saját fegyverével tudod legyőzni. El kell szakítanod a testvéri köteléket, menjen az anyjához.

Találj ki egy programot, és arra ketten menjetek el, de a tyúknak még csak véletlenül se szóljatok. Igen, állj a sarkadra. A férjed nem fog soha, mert a hugica az hugica.

Sok sikert hozzá, ne add fel!!!

2013. aug. 6. 18:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!