Neonhalból 6db párban rosszul érezné magát 37,5 literes akváriumban red cherry-k és csigák társaságában?
A neonhalak minimumi medencéje amiben elvannak az 75 literes. 90 literes akváriumba a halnépesség max 10 hal.
A red cherryről is nem árt tudni dolgokat.
PL:
" egészségük megőrzésének szempontjából fontos számukra a stresszmentes élettér. Ezért a "halmentes " környezet a legoptimálisabb számukra. De ha mégis halak társaságában akarjuk tartani őket, csakis a kimondottan kistestű, rájuk veszélyt nem jelentő fajok jöhetnek szóba.PL: endler fish
(csak pár kép az endler halról)
A neonhal nem jó választás,mert csapatban vannak(így már zavarják a red cherryket),és a neonok mindenevők..
De mint írtam a neonhalaknak 37 literes akvárium nagyon kicsi.
bocsi az utolsó link nem jó
Bocs,h.beleszolok,de nekem neonom es endlerem is volt,es a viselkedesuk mas.A neon szepen elvan,neha a fiu uldozi a lanyt,de semmi mast nem zaklat.
Az endler igazi guppi termeszetu,nem fel,szelid,de piszkalgat mindent,mindenkit,mert nagyon kivancsi.
Szoval szerintem a neonok viselkedese tarsas akiban nyugodtabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!