Red Cherry-k mennyire tolerálják a Neptun növénytápsót? Elhamarkodottan vásároltam egyet, de inkább kidobom ha nem ajánlott az RC-nek.
Olyat még nem vettem, hát próbáld ki kis adagban. Ha nem tetszik nekik úgy is látni fogod rajtuk, legfeljebb akkor vízcsere.
Amit vettem, pl panzi aquaplant, jbl tápgolyó, easy life profitó folyékony táp - ezeket bírták.
A neptun egy komplex növénytápsó, van benne nitrát és foszfát is. Ez alapból nem nagyon kell garnélás akváriumba, de a neptun adagolása olyan minimalista, hogy ártani nem tudsz vele. A fő gond vele, hogy arányaiban ez a legdrágább táp a piacon. Elsőre olcsóbbnak tűnik mint más tápok, de rettentően keveset kapsz a pénzedért.
Szerintem akkor jársz a legjobban, ha csak talajtápot használsz. A microsorum megvan táp nélkül, a Cryptok meg főleg talajból veszik fel a tápanyagot. Így a vízbe ezek csak minimálisan kerülnek, és nem zavarják a garnélákat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!