Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Szerintetek mit jelent ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit jelent ha egy férfi azt mondja egy nőnek, hogy "a tenyerén fogja hordozni"?

Figyelt kérdés
Amikor megismertem a páromat azt mondta, hogy ha összejövök vele akkor a tenyerén fog hordozni. Se pénze semmije akkor miről beszél? Normális egy ilyen pasi?
2013. aug. 4. 06:13
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
53%

Majd ha osszekoltoztok, 2-3 evig egyutt eltek, utana mondhatod, hogy ismered a parodat!:) szoval erre majd terjunk vissza a kesobbiekben! A joga tanfolyamtol nem maradsz szep, sot, nem szepit. De egyebkent miert nem mesz el addig a sajat penzedbol, hogy elejet vedd az oregedesnek?;)

Szepek az almaid, csak a sors altalaban felul irja ezeket. Ha mar sporolni kell 1-2 szepeszeti dologra, amibe ugye te is beleteszel, es termeszetesen a sajat fizetesedbol jarsz mukormoshoz, fodraszhoz, igaz?:) legyel igenyes, de azert el kell fogadni azt is, hogy ha jon egy varatlanul nagy osszeg vagy egy baba, kb orulsz, ha 3havonta eljutsz fodraszhoz, mert lehet, hogy az erre szant keretedet gyogyszerre koltod, ha tegyuk fel, a gyereked beteg... Es meg sorolhatnam;) aztan neki fogsz esni a parodnak, hogy 'megigerted, hogy koltunk magamra',stb.. Nem olvastal meg eleg gyakori kerdest! :)

2013. aug. 4. 11:01
 22/27 anonim ***** válasza:
74%
Ja, es meg annyit, hogy majd egyutt fogtok elni, jonnek a szurke hetkoznapok, amikor valamelyikotok nem lesz a toppon, de meg lehet szokni, igy lesztek ti is egy atlagos hazasok. ;) de majd rajossz!;)
2013. aug. 4. 11:22
 23/27 anonim ***** válasza:
Szerintem azt jelenti, hogy mindent megad neki amit tud, minden kívánságát teljesíti. Elég egy nyalizós, visszataszító duma.
2013. aug. 4. 11:24
 24/27 anonim ***** válasza:
Persze. Mar - mar szembetunoen nyalas:)
2013. aug. 4. 11:27
 25/27 anonim ***** válasza:
67%

hehe :) nekem ilyen az életben nem mondott a párom, mégis megteszi immáron 5 éve.

sosem nyarvogtam h vigyen utazni, nyaralni, étterembe, strandra. elég kreatív, ki tudja találni, h mivel tegyük színessé az életünket. megvan köztünk az összhang, mindketten dolgozunk a közös célokért. mondjuk engem nem foglalkoztat a szépségszalonba járkálás, helyette inkább itthon megteszem amit tudok, a felesleges pénzt pedig nem erre költöm.

megelégszem azzal ami van, nem kell mellműtét és kacsaszáj :) attól nem fog jobban szeretni :P

egyébiránt kifejezetten kellemetlenül érezném magam, hogy minden vackot az ő pénzén veszek.

2013. aug. 4. 11:34
 26/27 anonim ***** válasza:
100%

Vannak fiatal csajok, 20 körüliek, akik a pénzre, autóra buknak. Na most, egy 22-25 körüli srác, akinek van kocsi, ház, sok lóvé, az általában, az esetek 98%-ban a szülőktől kapták mindezt. Az autó az apukáé, a nagy ház a családé... csilli-villi minden, összejön vele a csaj, a kocsit néha kölcsön adja az após, a házra még várni kell úgy 30-40 évet, mire meghalnak a szülők, és mellette még a tesót is ki kell fizetni belőle, ha nem épp ő akar benne lakni. A férjet elkényeztették, dolgozni, a munka az büdös... Aztán jön a rinya, hogy a buta liba nem ezt várta.

Nem jobb egy olyan srác, aki kiteremti a saját lakást 35 éves korig, majd 40 körül lecseréli házra, vesz saját autót, és mindent megad a családjának? Aki megbecsüli a nőt, és akkor sem csalja meg, mert épp hízott 15 kg-t a terhesség miatt? Igaz, 20-25 évesen van max. egy kerékpárja, de ügyes, dolgos, el akar érni valamit az életben?

Na, mindegy... ez csak az én véleményem, mert voltam már az első szituban is, és most a másodikban vagyok, végre boldogan.

2013. aug. 4. 11:43
 27/27 Balázs73 válasza:

Elég szomorú hogy ilyen kérdéseket kell látni....

Ilyenkor látszik mennyire alja emberiség lettünk, emberi érzelmek NONE :)

A válasz a kérdező kommentjére a következő :

- Ha a pénz körűl forgó dolgokról álmodozol,.akkor pénzéhes vagy.

- Ha arról álmodozol,hogy egyűtt legyél valakivel, akivel csókolózhattok,kirándulhattok, stb... akkor nem vagy pénzéhes,hanem szerelemre vágysz.

A pénzzel megvehető minden,csak az érzelmek nem.

Ha ezt tartod első helyen, és összejössz egy pénzes pasival, majd jól kihasznál, és ha megunt eldob :D

Meg is érdemled.

Én mondjuk egy ilyen nővel szóba nem állnék,és tudod miért nem ?

ad 1 : - Ha Te a pénzt teszed az első sorba,akkor én már pénzért jobbat választanék ;) HA MÁR fizetni kell egy nőnek,akkor még a szabadságom is megtartom,és megyek örömlányokhoz. Hogy mennyivel jobb ez mint egy hozzád hasonlóval összejönni ? Elmondom :

1: örömlánnyal a 3-4. találkozás után olyan szinten össze lehet barátkozni,hogy még ingyen is megcsinálja ;) (jóképű vagyok ,nekem biztos)

2: Egy hozzád hasonló aki a pénzért nyavajog,többe kerűl mint az örömlányos verzió,mert a Tefajtád bizony névnapra,szülinapra ezüst- aranyékszereket kérnek,ami bizony nem 3000 forint.

3: örömlányokat váltogathatom ahogy kedvem tartja ,az én pénzem én válogatom !

Téged viszont megunhat.....és ha eddig csak a pénzére hajtottál,meg mondjuk jó a tested,akkor ha megunt,lecserél.

Én mondjuk az ilyenbe úgy rúgnék bele ahogy csak tudok,de ez az én véleményem :)

2014. ápr. 3. 10:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!