Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Szerintetek mit jelent ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit jelent ha egy férfi azt mondja egy nőnek, hogy "a tenyerén fogja hordozni"?

Figyelt kérdés
Amikor megismertem a páromat azt mondta, hogy ha összejövök vele akkor a tenyerén fog hordozni. Se pénze semmije akkor miről beszél? Normális egy ilyen pasi?
2013. aug. 4. 06:13
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
76%

Kedves kérdező! Gyermek vagy te még! Pár év múlva belátod, hogy a szeretetnél nem is lehet többet adni a másiknak. Mit ér a pénz,az utazás...stb ha nem kapsz szeretetet,lelki támogatást és érzelmi biztonságot. Anyagias világ...Te jó ég hogy miket nem olvas az ember...az életkedvem is elmegy komolyan mondom!

26/N

2013. aug. 4. 09:00
 12/27 anonim ***** válasza:
87%
8:35 és 8:49 vagyok. Bocsánat kedves kérdező, hogyha az utolsó válaszomat ha bántónak gondolod akkor elnézést kérek. Persze ha nekem is lesz barátnőm akkor a zsebpénzem nagy részét rá fogom költeni, szülinapjára, névnapjára stb. De akkor ő is azért szeressen engem amiért én őt :). Lehet, hogy nagy hülyeség amit írta akkor bocsánat. Ha lesz feleségem akkor már persze nem a szüleim pénzéből fogok élni hanem a sajátomból igaz én is szeretnék 1 olyan jó munkát kapni mint például Keresztapukám mint főnök. De ahhoz sokat kell tanulnom. És akkor lesz sok pénzem persze, hogy mindent meg fogok adni a feleségemnek amit szeretne. De azért, hogy ő csak a pénzemért szeressen azt már nem. Elnézést azért, hogyha hülyeségeket írtam.
2013. aug. 4. 09:02
 13/27 anonim ***** válasza:
12%

Azért szerintem van benne valami...

A vőlegényem is azt mondta, hogy a tenyerén fog hordozni és megbeszéltük ezt a dolgot. Szerinte az átlagos házasságban megcsúnyulnak és megöregednek a nők, és azt szeretné, hogy örökké az ő fiatal, csinos mátkája legyek. Úgyhogy amikor összeköltözünk, be fog fizetni jóga tanfolyamra, eljön velem bevásárolni szép ruhákat, "elküld" fodrászhoz meg manikűröshöz, összespóroljuk a pénzt egy végleges szőrtelenítésre és mivel tudja hogy maximalista vagyok és sokat dolgozom, időnként kötelezni fog egy wellness hétvégére.

És ezt mind azért, mert nagyon szeret és ápolni akar engem, a tenyerén hordozni. Az ő értékrendje szerint egy házasságban ez így kellene, hogy normális legyen, mert kismillió házasságot látott úgy tönkremenni, hogy a nő a harmadik szülés után már nem volt szép, a férfi pedig kikacsintott az elhanyagolt felesége mellől.

Ezekhez persze pénz kell...

2013. aug. 4. 09:21
 14/27 anonim ***** válasza:
0%
Jó akkor bocsánat a hülyeségekért amiket írtam!
2013. aug. 4. 09:38
 15/27 anonim ***** válasza:
91%
Sok pasi ismerősöm van, aki mielőtt megtalálta az igazit és megállapodott nem igazán volt semmije, mert elszórta a pénzt. Az én párom is ilyen volt. Volt egy menő kocsija, ez volt minden vagyona, és ezzel hódította a pénzéhes libákat. Vonszolta a seggüket a kocsival, tengerparti nyaralás... ruhák. Stb. Mikor ezt megtudtam (már együtt voltunk), kicsit rosszul is esett, hogy nekem nem vesz semmit, nem visz nyaralni, és a kocsi is összetört. Viszont haza adja a pénzt, rengeteget dolgozik. Gyönyörű otthont teremtett nekünk (a pici fiunknak is), megfogja a pénzt és gyakran mondja: "kicsim, vegyél magadnak, amire vágysz!" Gyakran mondja: "Ne félj szivem, nagyobb lesz a baba, mi is megyünk majd nyaralni, addigra meglesz a családi ház is!" A tenyéren hordozás ezt jelenti, nem a ruhák, a nyaralás.
2013. aug. 4. 09:41
 16/27 anonim ***** válasza:
87%
Lehet, hogy nincs pénze, de lehet, hogy ő megbecsülést ért az alatt, amit mondott. A szeretet pénz nélkül is kifejezhető - de kétirányú kell, hogy legyen-, sőt, ha pénz kell hozzá, akkor az már számítás az elfogadó részéről.
2013. aug. 4. 10:08
 17/27 anonim ***** válasza:
79%
Még annyit, hogy a szeretet többet ér a pénznél.
2013. aug. 4. 10:11
 18/27 anonim ***** válasza:
73%
Te jottel vele ossze... Mondd meg te! Normalis???
2013. aug. 4. 10:26
 19/27 anonim ***** válasza:
67%

13! Persze, ez azert sok esetben nem igy uzemel...

Altalaban a pasik is oregszenek, az eskuvon jol nezd meg a parodat, mert utana kesobb mar nem lesz olyan.

Kell ra penz persze, de ha mar ossze kell ra sporolni a penzt, amikor barmikor johet egy nagyobb kiadas, akkor mi van/lesz?

Lehetsz 40 evesen is olyan, mint most, de majd egy 20-25 eves friss husi meg mindig kecsegtetobb lehet, a kora, es egyeb mas miatt. Szerintem a volegenyed jo, ha a felet betartja, most meg igen szepen hangzanak az igeretek :)

2013. aug. 4. 10:30
 20/27 anonim ***** válasza:
65%

Ugyan már, ez nem normális. Jöhet itt mindenki azzal, hogy "csak a szeretet számít", meg pénz nélkül is lehet boldogan élni, de ez nem igaz. Ha valaki babkonzerven él, és öt éven keresztül hordja ugyanazt a kopott, festékfoltos nadrágot... szóval pénz is szükséges a boldogsághoz.

Ha egy pasi azt ígéri, hogy tenyerén fog hordozni, közben pedig sem pénze, sem semmije, sem ambíciói nincsenek, akkor az a pasi csak ígérget. Apám is így hordozta tenyerén az anyámat, amit éppen lopni tudott, anyám azt kapta szülinapjára. Folyamatos aggódások voltak a pénz miatt, aztán vége is lett a házasságnak közel 20 év után.

Ismerem a vőlegényemet. Nem azt akartam mondani, hogy csak a pénz számít, de az ő értékrendjéhez az is hozzátartozik, hogy ha valakivel boldog életet akar élni örökké és még tovább, akkor kell egy kertes családi ház, ahová mindenki örömmel megy haza, mert igazi otthon. Kell egy boldog és kielégített feleség és kell pénz arra, hogy a vágyainkat kiéljük, a terveinket megvalósítsuk és hogy "formában maradjunk", hogy könnyű legyen a másikkal az élet. Persze a párom is öregszik idővel, de ő sem az a számítógép előtt ülős sörhasas pacák, nagyon szeret sportolni és törődik magával. Azt mondta, ő is jön jógázni, aztán vagy tetszik neki, vagy nem:D Ha nem tetszik, vagy nagyon hülyén néz ki, keres másik sportot. Meg szerintem ő idővel csak sármosabb lesz...

Egyébként nem csak pénz van, hanem szerelem is. Amikor főzés közben megállunk a konyhában (sajnos egyelőre az anyja konyhájában), átölel, és egy romantikus dalt dúdolva lassúzni kezdünk, vagy egész egyszerűen felkel korábban mint szokott, hogy csináljon reggelit... Vagy amikor éjszaka nem bírok aludni és egy órán keresztül nézem, ahogy alszik... Akkor valahogy nem bírok arra gondolni, hogy a közös jövőbe vetett hitünk és a kölcsönösen megtett ígéreteink csak üres ígéretek és hogy jobb, ha felkészítem magam a csalódásra. Nagyon régóta ismerjük egymást, ez már nem a rózsaszín köd, ez egy boldog kapcsolat.

Lényegtelen. Csak azt akartam mondani, hogy ha az embernek nincsen csodalámpája, de ki akarja elégíteni a nője igényeit, miközben a nőnek anyagias igényei is vannak, akkor vagy lop, vagy hazudik, vagy idővel gyorsan meggondolja magát. Vannak itt válaszok, amikkel egyetértek egyébként.

13-as.

2013. aug. 4. 10:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!