Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Rákérdezzek vagy ne, hogy elfelejtette e a házassági évfordulónkat?
Sziasztok!
Holnap lesz az ötödik házassági évfordulónk, amit szerintem a férjem elfelejtett! Bár tudom, hogy ez csak holnap fog kiderülni, hogy valóban elfelejtette e! Kb 2 hónapja beszéltünk róla, hogy majd meglep egy kis kirándulással stb... én pedig várom hogy mikor szól hogy elintézte a gyerekek felügyeletét! De még semmi.Szervezi a holnapi napját,de még egy szóval semmi hozta fel!
Tavaly én szereztem meg.
Az első évfordulónk is úgy zajlott hogy megkérdezte hogy mit csináljunk, tehát ha így nézzük az is az én ötletem volt! Utána pedig mind a kettőn pont akkor mentünk nyaralni!
Szerintetek is elfelejtette? Vagy csak jól titkolja?
Az a helyzet ha ma rákérdeznék, tuti azt mondaná hogy nem felejtette el, és ha mégis, akkor is gyorsan csinál,szervez valamit. Szóval nem tudom mit tegyek, de elég rossz a hangulatom emiatt!
Előre is köszönöm a válaszokat!
Ne haragudjatok meg,de azért ez kicsit nonszensz.. a férfi ha valamit elfelejt/nem csinál meg,akkor mi van?? ó szegény,túl van terhelve,jaaaj,hát a világért se bántsuk meg szegényt..
De ha mi,nők felejtünk el valamit akkor meg kitör a 3. világháború... na ne már..
Kedves kérdező! Szerintem ha idáig is észben tartott mindent akkor biztosan tervezett neked valamit!!
Szorítok érted! Azért majd ha lesz időd,írd meg hogy milyen lett a nap vége! Minden jót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!