Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Csak szerintem r*hadt nagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak szerintem r*hadt nagy bunkóság ez a férjemtől? Alig látok az idegtől.

Figyelt kérdés

A férjem csúnya kifejezéssel élve autóbuz*. Eddig volt két nagyon jó autónk, de a férjem nem bírta megállni, vett magának egy hülye sportautót. Az a kocsi nálunk az Isten.

Éjjel esett az eső, koszos lett az autó, gondoltam, meglepem, elviszem és lemosatom a kocsiját.

Hazajött, meglátta az autót, ami csillogott-villogott, szemrehányást tett, hogy miért vittem el az autót, míg a végén megkarcolják és így tovább. Köpni-nyelni nem tudtam, szó szerint lecseszett, csak mert a segítségére akartam lenni. Azóta alig szólok hozzá, megkérdezte, mi a bajom, mondtam, hogy menjen inkább kocsit pucolni. Engem nagyon megbántott. Szerintetek túlreagálom?

2013. júl. 30. 20:32
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:

Le fogok ülni vele beszélni, nyilván, csak előbb lenyugszom.

Amúgy én jobban vezetek, mint a férjem. Legalábbis körültekintőbben és óvatosabban.

2013. júl. 30. 21:05
 22/33 anonim ***** válasza:
3%
jajj szegénykék mekkora problémáitok vannak! pff...
2013. júl. 30. 21:29
 23/33 anonim ***** válasza:
84%
Amit megtanultam már az életben: segíteni annak kell, aki kéri! Máskülönben tolakodás! Nem kérte, hogy tedd meg neki, és most nem örül...Mindkettőtöket meg értem, és azt ajánlom nektek is, hogy ahelyett, hogy mindenki fújja a sajátját, halljátok meg egymást is!!! Te jót akartál, jó szándék vezérelt, és bár nem úgy sült el a dolog, ahogy tervezted, de a motivációdat minimum értékelnie kellene a férjednek, és tulajdonképpen baj sem lett, nem kell felfújni a dolgot! Neked pedig azt kellene megérteni, hogy a férjed nem kért erre, és jobban örül annak, ha egyedül ő foglalkozik a kocsijával, és más hozzá sem ér! Ennyi...
2013. júl. 30. 21:49
 24/33 anonim ***** válasza:

komolyan, irigyellek, h ez a legnagyobb problémád. mondjuk az fura, h ha annyira félti a verdát, akkor miért hagyta elől a kulcsot?

én is mosattam már le a párom autóját, de csak azért mert én ganéztam össze. meglepi volt, de örült neki :)

2013. júl. 30. 22:27
 25/33 anonim ***** válasza:
100%

Off: Igen, valakinek ez a legnagyobb problémája. Valakinek meg az, hogy nem tud kaját venni maguknak, meg napi 1000 Forint/fő sok az étkezésre. Arra mégsem szól be senki, mert jajj hát szegények... Valakik meg gazdagok..

On:

Bunkó volt a férjed. De mondd el neki, hogy ne haragudjon, te csak meg akartad lepni. Jót akartál. De legközelebb megkérdezed, mielőtt az autóhoz nyúlsz.

2013. júl. 30. 22:31
 26/33 anonim ***** válasza:
6-os! Az egyik kedvenc filmem! ;) :)
2013. júl. 30. 22:42
 27/33 anonim ***** válasza:
89%

Irigy hülyék! Hol van a gyik szabályzatában, hogy mindig csak és kizárólag véresen komoly éhenhalós témákról lehet kérdezni, vitázni?? Miért kell mindig sírni, nekünk is van gondunk akármennyi, mint mindenki másnak is - mi lesz attól jobb, h örökké, mindenféle téma kapcsán a magam nyomorát siratom?

Nekünk sincs csilli-villi csodaautónk, vélhetőleg nem is lesz, de attól még nem akarok megdögleszteni mindenkit, aki szerencsésebb. Ha irritál benneteket a kérdés, minek szóltok bele - neki most ez volt a problémája.

Ja, és név nélkül, anonimitásban hogyan lehet

feltűnösködni - hisz úgysem tudja senki, ki a kérdés kiíró.

Amúgy attól függ kérdező, hogy hogy is nézett ki a szemrehányás, milyen hangnemben történt. Ha csak normálisan mondta, akkor egy kicsit megorrolok, és megmondom, h azért ez nem volt szép tőleg, és kedveskedni akartam, te meg milyen szépen megköszönöd!

Ha nem normális modorban volt, akkor igazad van, bunkó volt, máskor kedveskedjen neki a nem mondom mi :-))))).

Ha meg arról van szó, h vezetni merted a drágalátos autóját (szerintem ez volt a baja, csak nem merte mondani, inkább úgy tett, mintha a dilettáns mosástól akadt volna ki), hát az ilyet nem tudom megérteni, hacsak nem vagytok többszörös milliomosok, akiknek megvan a külön-külön gépparkjuk :-).

2013. júl. 30. 23:19
 28/33 anonim ***** válasza:

r*hadt nagy bunkóság ez a férjemtől?

Szerintem is.

Meg, amikor meglátta, már túl volt az autó a dolgon, szóval:

" míg a végén megkarcolják " duma értelmetlen is.

De megbántani a feleségét egy autó miatt- még ha összetörted volna se kéne!

2013. júl. 31. 00:09
 29/33 anonim ***** válasza:
100%
bunkó volt a férjed, de valahol egy kicsit megértem, bár nekem nincsenek autóim, de vannak dolgok, amik fontosak, és utálom, ha valaki hozzájuk nyúl, beleavatkozik, kéretlenül "segít". pl. volt, hogy valaki kimosott dolgaimat, és ezzel tönkretette az érzékeny anyagot, és még észre sem vette, na ilyenre nagyon tudok ideges lenni, miért kell hozzányúlni a cuccaimhoz, ha nem kérem.
2013. júl. 31. 01:01
 30/33 anonim ***** válasza:
100%

# 29/31

Szépen leírtad, öröm látni, hogy vannak olyan emberek még akik el tudnak vonatkoztatni saját maguktól és több szemszögből megvizsgálja, értékeli a dolgokat. Ahogy elnézem itt is nagyon sok az introvertált ember ilyen téren, aki csak a saját értékítélete alapján hoz döntést.

2013. júl. 31. 04:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!