Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem r*hadt nagy bunkóság ez a férjemtől? Alig látok az idegtől.
A férjem csúnya kifejezéssel élve autóbuz*. Eddig volt két nagyon jó autónk, de a férjem nem bírta megállni, vett magának egy hülye sportautót. Az a kocsi nálunk az Isten.
Éjjel esett az eső, koszos lett az autó, gondoltam, meglepem, elviszem és lemosatom a kocsiját.
Hazajött, meglátta az autót, ami csillogott-villogott, szemrehányást tett, hogy miért vittem el az autót, míg a végén megkarcolják és így tovább. Köpni-nyelni nem tudtam, szó szerint lecseszett, csak mert a segítségére akartam lenni. Azóta alig szólok hozzá, megkérdezte, mi a bajom, mondtam, hogy menjen inkább kocsit pucolni. Engem nagyon megbántott. Szerintetek túlreagálom?
Le fogok ülni vele beszélni, nyilván, csak előbb lenyugszom.
Amúgy én jobban vezetek, mint a férjem. Legalábbis körültekintőbben és óvatosabban.
komolyan, irigyellek, h ez a legnagyobb problémád. mondjuk az fura, h ha annyira félti a verdát, akkor miért hagyta elől a kulcsot?
én is mosattam már le a párom autóját, de csak azért mert én ganéztam össze. meglepi volt, de örült neki :)
Off: Igen, valakinek ez a legnagyobb problémája. Valakinek meg az, hogy nem tud kaját venni maguknak, meg napi 1000 Forint/fő sok az étkezésre. Arra mégsem szól be senki, mert jajj hát szegények... Valakik meg gazdagok..
On:
Bunkó volt a férjed. De mondd el neki, hogy ne haragudjon, te csak meg akartad lepni. Jót akartál. De legközelebb megkérdezed, mielőtt az autóhoz nyúlsz.
Irigy hülyék! Hol van a gyik szabályzatában, hogy mindig csak és kizárólag véresen komoly éhenhalós témákról lehet kérdezni, vitázni?? Miért kell mindig sírni, nekünk is van gondunk akármennyi, mint mindenki másnak is - mi lesz attól jobb, h örökké, mindenféle téma kapcsán a magam nyomorát siratom?
Nekünk sincs csilli-villi csodaautónk, vélhetőleg nem is lesz, de attól még nem akarok megdögleszteni mindenkit, aki szerencsésebb. Ha irritál benneteket a kérdés, minek szóltok bele - neki most ez volt a problémája.
Ja, és név nélkül, anonimitásban hogyan lehet
feltűnösködni - hisz úgysem tudja senki, ki a kérdés kiíró.
Amúgy attól függ kérdező, hogy hogy is nézett ki a szemrehányás, milyen hangnemben történt. Ha csak normálisan mondta, akkor egy kicsit megorrolok, és megmondom, h azért ez nem volt szép tőleg, és kedveskedni akartam, te meg milyen szépen megköszönöd!
Ha nem normális modorban volt, akkor igazad van, bunkó volt, máskor kedveskedjen neki a nem mondom mi :-))))).
Ha meg arról van szó, h vezetni merted a drágalátos autóját (szerintem ez volt a baja, csak nem merte mondani, inkább úgy tett, mintha a dilettáns mosástól akadt volna ki), hát az ilyet nem tudom megérteni, hacsak nem vagytok többszörös milliomosok, akiknek megvan a külön-külön gépparkjuk :-).
r*hadt nagy bunkóság ez a férjemtől?
Szerintem is.
Meg, amikor meglátta, már túl volt az autó a dolgon, szóval:
" míg a végén megkarcolják " duma értelmetlen is.
De megbántani a feleségét egy autó miatt- még ha összetörted volna se kéne!
# 29/31
Szépen leírtad, öröm látni, hogy vannak olyan emberek még akik el tudnak vonatkoztatni saját maguktól és több szemszögből megvizsgálja, értékeli a dolgokat. Ahogy elnézem itt is nagyon sok az introvertált ember ilyen téren, aki csak a saját értékítélete alapján hoz döntést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!