Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Csak szerintem r*hadt nagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak szerintem r*hadt nagy bunkóság ez a férjemtől? Alig látok az idegtől.

Figyelt kérdés

A férjem csúnya kifejezéssel élve autóbuz*. Eddig volt két nagyon jó autónk, de a férjem nem bírta megállni, vett magának egy hülye sportautót. Az a kocsi nálunk az Isten.

Éjjel esett az eső, koszos lett az autó, gondoltam, meglepem, elviszem és lemosatom a kocsiját.

Hazajött, meglátta az autót, ami csillogott-villogott, szemrehányást tett, hogy miért vittem el az autót, míg a végén megkarcolják és így tovább. Köpni-nyelni nem tudtam, szó szerint lecseszett, csak mert a segítségére akartam lenni. Azóta alig szólok hozzá, megkérdezte, mi a bajom, mondtam, hogy menjen inkább kocsit pucolni. Engem nagyon megbántott. Szerintetek túlreagálom?

2013. júl. 30. 20:32
1 2 3 4
 11/33 A kérdező kommentje:
Pont azért nem mondom meg, mert nem kamu. Ha kamu lenne, menőnék, micsoda csidicsudi autó áll az udvaron. Momentán semmi szükségem arra, hogy még a gyk-s nép is rám szálljon.
2013. júl. 30. 20:42
 12/33 anonim válasza:
94%

Hát a helyedben én is ki lennék akadva...

Ennek ellenére nem lehetsz vele örökké haragban, mondd el neki, pontosan mi bánt.

2013. júl. 30. 20:43
 13/33 anonim ***** válasza:
91%

A szándék AZ dicséretes, de ne nyüzsögd magad ennyire.

Ha neki ez a heppje, hagyd békén az autóit.

Annyiból reagálod túl, hogy tudod, neki ez a dilinyója, akkor nem avatkozol bele, még akkor sem, ha jót akarsz.

Ebből győztesen nem kerülsz ki, mert az ő dolga, ő ért hozzá jobban. Szerinte! Ne menj ilyen helyzetekbe bele.

Nő, feleség vagyok. Nem nyúlok a féltve örzött aggancsához, még akkor sem, ha nem látszik a pókhálótól.

2013. júl. 30. 20:45
 14/33 A kérdező kommentje:
Jó, nyilván, de hát ez akkor sem így működik. Azért ez mégiscsak egy KOCSI, nem a gyerekeket kevertem veszélybe vagy ilyesmi.
2013. júl. 30. 20:45
 15/33 A kérdező kommentje:
52%-os, elgurult a gyógyszered?
2013. júl. 30. 20:48
 16/33 acelsziv ***** válasza:
70%

Hogy értelmes választ is kapj: Igen, az volt. Mocsok nagy bunkóság. Megmondhatta volna szépen is, hogy drágám, köszönöm a fáradtságot, de máskor hadd intézzem én, mert a mosó tönkreteheti a festést.

A férjed ennyire bunkó. Legalábbis ebben a témában.

2013. júl. 30. 20:54
 17/33 anonim ***** válasza:
62%
te örülnél neki ha kimosná a sminkecsetedet? ;)
2013. júl. 30. 20:55
 18/33 anonim ***** válasza:
100%
Sztem is csak az a baja, hogy vezetted. Túlreagáltátok mind a ketten. Többet ne is nyúlj a kocsihoz, ennyi. Én se nyúlok a párom kacatjaihoz, műszereihez csak ha kéri. Ennyi. Így béke van. Mindenkinek van egy dilije. Párom se nyúlhat a plüsseimhez. Ámen. :)
2013. júl. 30. 21:00
 19/33 anonim ***** válasza:
81%
Óvodásan viselkedtek mid a ketten!!
2013. júl. 30. 21:01
 20/33 anonim ***** válasza:
15%

Már csak egy perc:)

Nézzük mit talál ki!;)

2013. júl. 30. 21:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!