Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Tényleg nagy kérés lenne?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg nagy kérés lenne?

Figyelt kérdés

Házhoz járó műkörmösöm volt, egy idő után elköltözött, mondta, hogy megtanítja szívesen. Akkoriban a férjem is érdeklődve odaült, ő is tanulgatta. Alapvetően vonzódik a pici, precíziós munkát igénylő dolgokhoz, pl. szívesen lenne ötvös is.

Amikor tanultam, annyira érdeklődő volt, hogy még saját magának is csinált körmöt (amit utána reszelhetett le).

Kettőnk között nagy különbség, hogy míg nekem nincs kézügyességem, neki nagyon is, rajzolni is tud.

Minap kértem, hogy vékony ecsettel rajzoljon mintát, mert nekem se tehetségem, se stabil kezem hozzá, csak absztrakt ide-oda húzott vonalak sikerülnek, változó vastagsággal.

Rettentően ellenáll, húzza a száját. Egyedül nem tudom megcsinálni, jobb híján mintamentes, csak már kicsit unalmas.

Hogyan tudnám rávenni?

2013. júl. 28. 21:08
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
90%
De miért nem akarja megtenni? Ha még saját magának is csinálta nem értem, hogy neked miért nem teszi meg. :) Mit mond ő?
2013. júl. 28. 21:17
 2/11 A kérdező kommentje:
"Nincs kedvem" Ez ellen nehéz érvelni :)
2013. júl. 28. 21:27
 3/11 anonim ***** válasza:
80%

Off: ha nem készítette volna elő a körmét, akkor megspórolta volna a lereszelést.

On: nem lehet, hogy nem akar téged rászoktatni arra, hogy mindig ő pingálja ki a körmödet? Egyébként nem csak festéssel lehet díszíteni a körmöt, csomó beépíthető dísz is van.

2013. júl. 28. 21:27
 4/11 A kérdező kommentje:

A zselébe keverttel próbálkoztam, de nem sikerült túl jól. Ezért hajlok a sima, vékony ecsetes lakkal történő mintára, mert azt könnyebb korrigálni hiba esetén.

Köveket se sikerül megfelelő helyre ragasztani, pont egy ilyen próbálkozásnál jöttem rá, hogy mesterlövész se leszek, mert enyhén remeg a kezem.

2013. júl. 28. 21:29
 5/11 anonim ***** válasza:
83%
Szó szerint nincs kedve hozzá.Lehet,hogy fáradt,melege van.Nincs esetleg valami problémája mondjuk a munkahelyen ami stresszeli és ezért nincs most türelme.Először azt hittem ez olyan férfi hozzáállás,de megkérdeztem a férjem ő megcsinálná-e?Csodálkoztam,mert igent mondott,de munkának tekintené.
2013. júl. 28. 21:39
 6/11 anonim ***** válasza:
61%
ha nem, hát nem, ne erőltesd, ilyen kis dolgon felesleges vitázni (szerintem)
2013. júl. 28. 21:47
 7/11 A kérdező kommentje:

A körmös javasolta, hogy az övén gyakoroljunk, mert jóval nagyobb felületű, mint az enyém, így könnyebb.

Egy idő után poénra vette és 10 centis, agyondíszített karmokat csinált magának két ujjára. Le kellett fotózni, vigyorgott, mint a vadalma, aztán kétségbeesetten odatartotta a körmösnek, hogy reszelje le úgy, hogy ne látszódjon a műköröm. :)

2013. júl. 28. 22:06
 8/11 anonim ***** válasza:
31%

Off: ha az én férjem ilyet csinálna, szerintem tőből, levágná a tökeit...

On: kicsit hagyd békén, lehet hogy valami lefárasztotta. Később kérdezd meg újra, hátha...

2013. júl. 28. 22:21
 9/11 anonim ***** válasza:
89%
"Az én férjem olyan férfiasan férfias, hogy heréket szarik, a nőiességgel azonosított dolgok legkisebb említésére is tesztoszteront köp a méregfogából, dús mellkasszőrrel született, igazi fffééérrrfffiii!!!"
2013. júl. 28. 22:35
 10/11 anonim ***** válasza:
32%
Jézusom! :O Szerinted ez normális? Magának is csinált körmöt? Fúj! :O
2013. júl. 29. 08:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!