Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti eltudnátok képzelni házasságot és családalapítást
egy katonával?
Figyelt kérdés
A kérdés abból a megfontolásból született, hogy nővérem egy katonával készül összeházasodni. Már 5 éve Angliában él és ott jött össze egy Angol (vagyis walesi, de mindegy) fickóval aki katona. Ráadásul nem is akármilyen katona, az SAS tagja. Ez ilyen különleges alakulat.
Én valahogy nem tudnék egy katonával élni. Nem tudnék attól elvonatkoztatni, hogy már biztos ölt embereket. Most az mindegy milyen célból. Akkor is!
Na meg ha elmenne valami más országba biztos azon rágódnék, hogy lehet éppen most ölt meg valakit vagy éppen öt ölték meg. Meg én eléggé elítélem az erőszak minden formáját.
Ti ezzel, hogy vagytok? Ti eltudnátok képzelni az életeteket egy katonával? Vagy titeket ez nem befolyásolna?
Hogy mindig távol legyen, és mindent egyedül kelljen intéznem?
2013. aug. 14. 18:36
32/45 anonim válasza:
Én nem akarnék katona lánnyal komoly kapcsolatot, ugy halottam elég nagy a ribik aránya :D
2013. aug. 14. 20:21
33/45 anonim válasza:
Nem!
Én biztos, hogy soha.
2013. aug. 14. 20:33
34/45 anonim válasza:
Főképp azért ellenszenvesek, mert olyan hivatást választottak, ahol nem lehet önálló véleményük, hanem vita nélkül robotként kell követni a felettes utasításait, bármi is legyen az. Még ha jó a cél, mondjuk árvízi védekezés, akkor is ijesztő, hogy el kell rejtenie az egyéniségét. Önként. Engem ez riaszt. És erre még rájön a fegyverszeretet, sokan várnak közülük arra, unatkozás közben, hogy kipróbálhassák a betanult fegyverüket élesben, ha kell, ha nem, legtöbben élni fognak az alkalommal, ha úgy adódik. Agresszív játék a katonásdi.
2013. aug. 14. 20:44
35/45 anonim válasza:
Én szeretem az állatokat. Pl. a disznót. Hogy miért? Mert finom.
2013. aug. 14. 22:20
36/45 anonim válasza:
A vadászok valóban nem gyilkológépek. az a feladatuk, hogy a vadállomány minőségét megőrizzék, megakadályozzák a túlszaporodást, nem mellesleg az élelmezéshez is hozzájárulnak. A gyilkológépek az orvvadászok.
2013. aug. 15. 06:41
37/45 anonim válasza:
Katonával házasság?
S utána:
- Asszony ví-gyázz! Előre ín-dulj! Hegy, ketó, hegy, ketó...
2013. aug. 15. 07:33
38/45 anonim válasza:
Sógorom katona(idegenlégiós), van felesége, és most van útban a baba. Szóval van akinek megy ez így.
Öldöklésre visszatérve, igen, ő is ölt már embert. Afrikában a gyerekkínzó, gyerekgyilkoló embereket, akik machetével támadtak rájuk.
2013. aug. 15. 08:10
39/45 anonim válasza:
Én mindig is katona szerettem volna lenni és az is vagyok már 15 éve. Tapasztalataim szerint a lányoknak bejönnek a katonák de nem hosszú távon. Én járok külföldre és szenvedtem aányokkal rendesen, aztán találkoztam egy olyannal aki ezt el tudja viselni már 8 éve. Van már két gyerekünk is. Szerintem egy katona is ugyanolyan ember mint más és ugyanúgy érdemel családot mint más csak meg kell hozzá találni a megfelelő partnert. A feleségem se szívesen enged de tudja, hogy mit vállalt amikor hozzám jött ezért nem is nagyon akar lebeszélni róla, persze párszor megkért már. De persze nem mindenki "alkalmas" katonafeleségnek, úgyhogy aki tudja magáról, hogy nem bírná az inkább ne is kezdjen bele :)
2013. aug. 15. 09:04
40/45 anonim válasza:
én informatikus vagyok
nem birnám ki hogy 1 2 1 2 1 2 1 2.
számomra csak két szám létezik:0 és 1.
A kettes létét már nem fogadom el. hiába van összesen csak kettő.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!