Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mi a véleményetek erről?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Marinella32 kérdése:

Mi a véleményetek erről? Párommal már kitűztük az esküvő időpontját, de meggondolta magát miután az anyja közölte vele, hogy akkor nem örököl semmit (egyedüli gyerek), ha elvesz engem feleségül.

Figyelt kérdés

Sajnos párom egyik kedvesét sem kedvelte.

Próbáltam kedveskedni neki, és ő is nekem, de most ezzel kimutatta a foga fehérjét, hogy csak a fia miatt visel el. Egyébként ezt mindig is éreztem, mert amikor átmentünk hozzá, mintha ott se lettem volna, alig kommunikált velem….

Azt mondta a párom, akkor titokban házasodjunk össze két tanúval, mert nem akarja, hogy közel 20 millió forintot az anyja elajándékozzon (ezzel zsarolta meg). Mondtam neki, hogy előbb-utóbb úgyis rá fog jönni, mert itt lakik az utcánkban, elég, ha betelefonál az önkormányzathoz vagy a névváltozás (párom nevét vettem volna fel) miatt is lebukhatunk. A postás biztos kikotyogná. Ezzel többet ártanánk magunknak.

Valahol megértem, de valahol nem , mert akkor mindig, amíg él az anyja, ezzel fogja zsarolni, és a páromnak azt kell tennie, ami az anyjának tetszik. Pedig már 46 éves, soha nem volt nős, de van egy gyereke az előző 7 éves kapcsolatából. Nagyon nem jó a gyerekkel a kapcsolatuk (ő 6 éves) , és a nagyanyjára egyáltalán nem kíváncsi. Az én kezemet fogja, hozzám közeledik, ha elmegyünk együtt kirándulni.

Én idén leszek 30 éves, és szeretnék 1-2éven belül gyereket, de emiatt nagyon elbizonytalanodtam, hogy lehet mégsem ő az igazi. Pedig korábban azt gondoltam, hogy az idősebb férfiak sokkal jobban tisztelik a nőket, lehet velük tervezni a közös jövőt, de sajnos tévedtem. ..

Kérlek, adjatok tanácsot, mert nem tudom mit csináljak, hogyan tovább!

Egyébként több mint 3 éve vagyunk együtt...

2013. júl. 25. 12:25
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
83%
Persze, kedveskedj a vén szipirtyónak... Már itt ott kellet volna hagynod.
2013. júl. 25. 14:03
 12/22 anonim ***** válasza:
86%
Jézusom, mekkora gáz embert fogtál ki. Nem semmi. Egy évet még kedveskedjetek anyucinak? Miért ki ő? A jóisten földi leszármazottja? 46 éves ütődöttnek biztosan az.
2013. júl. 25. 14:24
 13/22 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem a párod sem normális és az anyja sem. Tudod, ha az anyja madzagon rángatja még ennyi idősen is, akkor pokollá fogja tenni az életeteket. A párod meg hagyja. Szerintem keress más pasit, nagyon boldogtalan leszel.
2013. júl. 25. 14:35
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Csak annyit,h a kitagadás nem olyan egyszerű.Ha anyosod es aposod közös neven volt a vagyon,akkor nem kitagadhato ugyanis annak a fele mar az öve.Az pedig akkor sem lesz közös veled ha összehazasodtok mert örökölt vagyon.
2013. júl. 25. 15:35
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

Ha egy majd' 50 éves ember azt csinálja, amit az a ... tehát, amit az anyja mond, akkor az már nem fog megváltozni, ahhoz már öreg.

Én a helyedben keresnék egy normális pasit, akinek érdemes gyermeket szülni. Mert ennek nem érdemes!

Gondolj bele...ha tényleg egy vén boszorkány a kedves mama, lehet még azzal is meggyanúsít, hogy nem a picifiáé a baba! Aztán vihetsz te annak DNS vizsgálatot meg mindent, úgyis addig fogja duruzsolni a hülyegyereke fülébe az ostobaságait, még rámegy a kapcsolatotok és egyedül maradsz egy pár hónapos-pár éves kisgyermekkel.

2013. júl. 25. 16:16
 16/22 A kérdező kommentje:

Igazatok van!

Mondtam is a páromnak, hogy szívesebben élnék egy lakásban, szerényebb körülmények között azért, hogy ne hallja azt állandóan, amit már korábban is írtam, hogy mindent neki(k) lehet köszönni.

Párom az örökség nagy részét megkapta, de még ott van az anyjánál kb. 20 millió és még a ház is, ami szintén ennyit ér. Ezt nem akarja feláldozni. Azzal érvelt, hogy a mai világban nagyon nehéz ennyi pénzt összehozni. Ezért is írtam, hogy részben megértem, de akkor is „tökös legénynek” kellene lennie, mert ha az látja az anyja, hogy a vagyonnal tudja zsarolni, akkor utána bármit kérhet tőle.

Ez az eset pár nappal ezelőtt történt, aug. közepén házasodtunk volna össze 15 ember előtt, most meg magyarázkodnom kell, miért nem akarunk összeházasodni. Egy biztos, nem fogom védeni a páromat, pedig nem szeretné, ha megtudnák az emberek, hogy az anyja miatt marad el. Édesanyámmal tegnap beszélt telefonon, és engem próbált hibáztatni, engem akart befeketíteni, mintha én miattam gondolta volna meg magát. De édesanyám tudta, hogy ki van e mögött, és kiállt mellettem. Később meg könyörgött, hogy ne haragudjak, ő nagyon szeret, velem akar családot alapítani, és így született meg nála azaz ötlet, hogy titokban házasodjunk össze. Mondtam is neki, hogy nem vagyunk már kiskamaszok, akiknek titkolni kell a kapcsolatukat...

2013. júl. 25. 17:11
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon sajnállak a páradon miatt! Igaz én még kis éretlen bakfis vagyok a 18 évemmel, de én azért könyörgök mindig, hogy ne olyan férfit fogjak majd ki évek mulva aki anyuci pici fia. Szörnyü érzés lehet mindig másodiknak lenni az anyuci mellett. Másoknál elöbb vagy utobb a család lesz a fontos(a saját család, amit ti alakitanátok ki) de nálatok ugynézki inkább utobb..:S Elöttem már irták, és nem vagyok negativ élet felfogásu, de tényleg bekövetkezhet ez, hogy a "kedves" anyosod meggyanusitgat.. és nem szidhatod mivel az élettársad anyuja. nehéz döntés.. mindenesetre én minden jot kivánok neked! :)
2013. júl. 25. 19:52
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
a párod*
2013. júl. 25. 19:53
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

Téged akart befeketíteni, holott mindketten tudjátok az igazi okot. Hát ez a pasi egy gerinctelen patkány. Már a pénzhez való hozzáállása sem semmi, de ezek után szóba sem állnék vele.

Nemjó a saját gyerekével sem a kapcsolata, mondd te mit akarsz mégis tőle? Egy rakás sz@r.

2013. júl. 25. 22:25
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem szoktam ilyen radikális lenni ismeretlenül, de hagyd ott. Ha hagyja magát az anyjával zsaroltatni egyszer, akkor máskor is ez lesz.
2013. júl. 26. 15:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!