Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Állatorvosként a munkahelyemen kívül is segítek az állatokon. Ezt miért nem lehet megérteni?
A feleségemmel 6 éve vagyunk házasok, már amikor megismerkedtünk akkor tudta, hogy a család mellet az állatok a legfontosabbak az életemben és így fogadott el. Eddig nem is volt ezzel baj de elkezdett veszekedni, hogy minek költök ennyi pénzt az állatokra, minek hozom őket haza amikor vannak fontosabb kiadásaink is. Ebben igaza van de ha éhen halok se hagyok az utcán egy beteg, sérült állatot sem. Nem maradnak véglegesen nálunk csak egy kis ideig amíg nagyjából rendbe jönnek. Van 3 kutyánk, 2 teknősünk, 2 macskánk, halaink és néha egyéb ideiglenes állataink. Ez a veszekedés pont a macska miatt alakult ki, mert amikor találtam éppen a halál szélén állt, vemhes is volt és 35.000Ft-ot költöttem rá, de megérte mert azóta is követ és állandóan mellettem van. Persze ettől még a feleségemet és a gyerekünket nem hanyagolom el. Nekik is próbálok megadni mindent csak ez nekem egy kicsit érdekes, hogy 6 évig nem volt problémája ezzel most meg hirtelen ennyire kiakad. Mit lehet kezdeni ezzel a helyzettel?
35/F
Kicsit félreérthető voltam:
A gyerekedre értettem, hogy igyekezz sok időt tölteni vele (úgy emlékeztem, kettő van ezért írtam többesszámban). És ha veled van, megtanulhatja tőled, hogy mennyire jó dolog jót tenni!
Nem értem a háborgó ősanyákat. Most akkor mégis mit kéne csinálnia a kérdezőnek? 6 évig jó volt, de amikor a felesége füttyent akkor hagyja ott a munkáját azonnal vagy mi? Könnyű megmondani a tutit, aztán megnézném, hogy mit csinálnátok, ha ott állnátok egy szenvedő állat előtt aki csak rátok számíthat. Aki hideg vérrel képes elsétálni mellette az olyan is. Nem tudom mit jöttök itt a számlákkal, amikor a kérdező egy szóval sem említette, hogy emiatt a családja valamiben is hiányt szenved.
Vannak olyan munkák amik nem úgy működnek, hogy kilépsz az ajtón és többet semmi közöd hozzá a következő reggelig! Ez egy Hivatás! Szegényes az élete annak aki ezt nem érti, mert a legnagyobb tette az életben, hogy eladó egy boltban vagy hogy szült néhány gyereket. Ha a feleség nem érti és nem tudja elfogadni, akkor az ő hibája. Nem kellett volna összejönni, a férfi nem árult zsákbamacskát
feleséged az a tipikus mostani nő: a gyerek kell, a pasi nem, a gyerek legyen az első, a pasi le van szarva..
hidd el, neki az se lett volna elég, ha csak egy picit foglalkozol az állatokkal, és többet velük... nem nem, egy idő után jött volna a balhé: hagy fel mindennel, a fizetésedet egészbe ad neki oda, és az állásodon kivül véletlenül se merj állatokkal foglalkozni: persze ha ebból az jött volna, hogy többet vagy a munkahelyeden, avyg egy két dolgot ingyen csinálsz akkor már az jött volna, hogy hagyd ott az állásod, csinálj mást...
# 46/46 Időpont ma 00:03
arra nem gondolsz hogy nem csak a kérdező tud pontozni, hanem más válaszoló is? :D
utolsó félre értetted totálisan a helyzeted. a kérdező egy szóval se írta (sőt!) hogy anyagi gondjaik lennének, vagy hogy azt a 35-öt a gyerektől "vette" volna el...
a kérdezőnek van egy hobbija, ami a hivatása is... más horgász felszerelésre költi a plusz pénzt ő az állatok megmentesére..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!