Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Állatorvosként a munkahelyemen kívül is segítek az állatokon. Ezt miért nem lehet megérteni?
A feleségemmel 6 éve vagyunk házasok, már amikor megismerkedtünk akkor tudta, hogy a család mellet az állatok a legfontosabbak az életemben és így fogadott el. Eddig nem is volt ezzel baj de elkezdett veszekedni, hogy minek költök ennyi pénzt az állatokra, minek hozom őket haza amikor vannak fontosabb kiadásaink is. Ebben igaza van de ha éhen halok se hagyok az utcán egy beteg, sérült állatot sem. Nem maradnak véglegesen nálunk csak egy kis ideig amíg nagyjából rendbe jönnek. Van 3 kutyánk, 2 teknősünk, 2 macskánk, halaink és néha egyéb ideiglenes állataink. Ez a veszekedés pont a macska miatt alakult ki, mert amikor találtam éppen a halál szélén állt, vemhes is volt és 35.000Ft-ot költöttem rá, de megérte mert azóta is követ és állandóan mellettem van. Persze ettől még a feleségemet és a gyerekünket nem hanyagolom el. Nekik is próbálok megadni mindent csak ez nekem egy kicsit érdekes, hogy 6 évig nem volt problémája ezzel most meg hirtelen ennyire kiakad. Mit lehet kezdeni ezzel a helyzettel?
35/F
Néha úgy érzem magam mint egy űrlény, mert hasonlóan gondolkodom az állatokkal kapcsolatban mint te, és mindenki hülyének néz, nem is értik (érzik) miről beszélek. Ahogy előttem is írták; jó tudni, hogy vannak hasonló emberek, kár hogy csak ritkán találják meg egymást.
Amit írtál, abból számomra az derül ki, hogy te maradtál ugyanaz aki megismerkedésetekkor voltál, és ő az, aki nagyon megváltozott. Hiszen 6 évig semmi kifogása nem volt a "másik életed" ellen. Tehát nem hiszem, hogy neked kellene változnod. Ő ennek tudatában ment bele a házasságba. Jóban-rosszban....vagy mi. Ne add fel magad a kedvéért, szépen lassan felőrölnéd magad, és meggyűlölnéd őt érte. Szerintem el kellene döntenie, hogy folytatni akarja-e a házasságot, ha semmi sem változik. És ha nem, hagyni kell elmenni. Te azt írtad, a családodat nem hanyagolod el az állatok mellett, tehát azt hiszem neked már nem kell ennél több kompromisszumot kötnöd.
Minél több állatot mentesz meg,annál jobb ember leszel :)
Mert egy olyan,aki tényleg szereti az állatokat nem csak annyit mond,hogy jaj szegény...
13 éves vagyok,de hetente hozok haza állatokat,mivel sajátom sajnos nincs :(
Annyit mentek meg,amennyit csak tudok...most is befogadtam 2 kutyát *-*
Jól tetted, hogy nem mondtál le az állatokról! (Mondtam, hogy van rád jelentkező ;) )
A gyerekeidnek pedig nagyin jó példa lehet, hogy ilyen elhivatottan törődsz azokkal, akik nem tudnak segítséget kérni! Igyekezz ezután is sok időt tölteni velük!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!