Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Megbocsátható, ha egy feleség...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megbocsátható, ha egy feleség szó nélkül elshoppingol kb 100e ft-ot, hogy kicsit felújítsa a család ruhatárát? A férjének és a gyereknek is vett ruhát, nem csak magának.

Figyelt kérdés
2013. júl. 15. 18:14
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
Ha nem te kerested ezt a pénzt akkor szerencsére nem neked kell megbocsájtanod, és nem is nekünk. Van ahol ez belefér, van ahol nem, most komolyan döntsük el?
2013. júl. 16. 09:31
 32/39 anonim ***** válasza:

Kb két évente megyek el vásárolni, akkor elverek vagy 200at ruhára és utána nem költök. Mit kell azon megbocsátani, hogy az anyuka ruhát vett a családjának? Ez bűn?

Kevesebbet tesznek félre, szóval annyit keresnek, hogy havonta több, mint 100 000 ft a megtakarításuk, hagyjuk már az ilyen irígykedő kérdéseket....

2013. júl. 16. 10:14
 33/39 Kései Sirató ***** válasza:

AZ lenne a bűn, amit meg lehetne bocsátani/vagy nem, ha az anyuka elhanyagolná a családját.

EGy jómodú család 2 gyereke 1 hétig nálunk nyaralt (rokonaink). A gyerekeknek csak olyan ruháik voltak, amiket legalább 2 ébe kinőttek. 10 éves gyerekekről van szó. Na ez az, ami gáz, olyan szük és rövid volt minden rajtuk, hogy vásárolnunk kellett nekik. Ugyanakkorák az én gyerekeim is és elképedtünk, mert tudjuk, hogy jobban keresnek, csaupán az anyukát nem érdekli ez a kérdés, hogy milyen ruhákat hordanak. Na ez az, ami igazán ciki és nem az, ha egy anya gondoskodó. A 100 ezer Ft Pesten , vagy jobb modú családnál nem sok, vidéken és kevésbé pénzes családoknál akár sok is lehet (ha ez lenne a helyzet, akkor nyilván nem tehette volna ezt meg), de ha egy 4 tagú családról van szó, akkor fejenként 25 ezer miért lenne sok?

2013. júl. 16. 10:41
 34/39 anonim ***** válasza:
Anyagi helyzettől függetlenül nem korrekt, hogy a férj nem tud róla.
2013. júl. 17. 14:00
 35/39 anonim ***** válasza:
Figyeled, hogy lepontoz mindenkit?
2013. júl. 17. 17:11
 36/39 anonim ***** válasza:

"Anyagi helyzettől függetlenül nem korrekt, hogy a férj nem tud róla."

Vannak, akiknek olyan az anyagi helyzetük, hogy 100 ezer aprónak számít nekik. Az ilyen embereknél természetes, hogy akár hetente költenek ekkora összeget, de valószínűleg egyik sem úgy indul el otthonról, hogy ma 100 ezret fogok költeni. Elmegy, megtetszik ez, megtetszik az, megveszi, és kész. Otthon pedig vagy megkérdezik, vagy nem, hogy mennyit költött, mert baromira nem azon a 100 ezer forinton múlik semmi. Én is csináltam már olyat, hogy elmentem cipőt venni. Hazamentem 4 pár cipővel, 2 táskával, 3 farmernadrággal, 1 kabáttal, 1 bőrdzsekivel, legalább 10 kiegészítővel (nyakláncok, fülbevalók, stb.), meg egy új kávéfőzővel. Nem emlékszem rá szám szerint, hogy mennyit költöttem, de meghaladta a százat. Jól kerestem, megtehettem. Tudtunk enni utána is? Tudtunk. Be tudtuk fizetni a számlákat? Be. Akkor meg? Így alakult, nem terveztem előre, mégsem volt belőle patália. Egy 10 ezer forintos magassarkúért indultam eredetileg, ezt közöltem is a párommal. Azt nem mondtam, hogy ma még tervezek elkölteni egy százast.

2013. júl. 17. 23:25
 37/39 anonim ***** válasza:
Meg az sem mindegy, hogy előtte beszéltek-e róla nagyvonalakban, hogy mondjuk a gyereknek kell új cipő, tiszta rongy-e a ruhatáruk, apucinak kéne pár új elegáns ing a munkahelyére. Mert akkor azért más a helyzet, mintha csak elmegy shoppingolni, mert úgy tartja az úri kedve.
2013. júl. 18. 01:18
 38/39 anonim ***** válasza:
36%

#36:

A családi kassza közös, úgy korrekt, ha tudunk arról, mi a sorsa. Én is megtehetném, hogy ma elköltök akár kétszázezret is gond nélkül, mégis jelzem a páromnak, ha ötezer Ft-ot kiveszek valamire.

2013. júl. 19. 10:07
 39/39 anonim ***** válasza:
De ha nem tudod előre, hogy ennyit el fogsz költeni? Elmész egy cipőért. Aztán megtetszik még mellé egy táska, azt is megveszed. A következő kirakatban meglátsz egy kabátot, bemész, megveszed. És szépen vonogatják le a pénzt a kártyádról, amíg el nem fárad a lábad és haza nem mész. Nem úgy indulsz el, hogy ma elköltesz 100 ezret, vagy akár többet is. Akkor minden tranzakció után felhívod a párod, akár 5 percenként is, hogy na még vettem egy fülbevalót is, aztán pedig egy pár zokniért? Ne már...
2013. júl. 19. 16:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!