Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Megbocsátható, ha egy feleség...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megbocsátható, ha egy feleség szó nélkül elshoppingol kb 100e ft-ot, hogy kicsit felújítsa a család ruhatárát? A férjének és a gyereknek is vett ruhát, nem csak magának.

Figyelt kérdés
2013. júl. 15. 18:14
1 2 3 4
 11/39 anonim válasza:
21%
Igen megbocsátható, mert az igényes ember ad magára. Családnál pedig ez az összeg teljesen normálisnak mondható.
2013. júl. 15. 18:24
 12/39 anonim ***** válasza:
95%
Júj de elshoppingolnék 100e ft-ot :-D
 13/39 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ, hogy áll a családi kassza, és hogy mire költötte a pénzt. Utóbbi esetben sztem akkor elfogadható, ha már elhasználtak és nagyon ódivatúak voltak a ruhák, és rendesen kihasználható holmikat vett (pl. nem citromsárga-lila mintás miniszoknyát 10ezerért meg hasonlókat). Egyéb esetben is megbocsátható végül is, mert nem akkora bűn, de teljesen felesleges.
 14/39 anonim ***** válasza:
79%
Nem tetszene, pedig nő vagyok. 100 e ft elég sok, van aki nem keres ennyit egy egész hónapban. Ekkora összeget nem költenék el semmire úgy, hogy nem beszéljük meg a párommal.
2013. júl. 15. 18:25
 15/39 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem megbocsátható. Persze kellett volna előre szólni, de így hogy nem ürült ki miatta a családi kassza és még félre tenni is lehet, szerintem rendben van.
2013. júl. 15. 18:29
 16/39 anonim ***** válasza:
67%
Mi van, ha nem is tetszenek a férjnek meg a gyerekeknek a ruhák vagy nem jók?
2013. júl. 15. 18:30
 17/39 anonim ***** válasza:
58%

szerintem teljesen megbocsátható...Egy családnak nem olyan nehéz összehozni egy ekkora összegű vásárlást...Egy jobb cipő 15-20 ezer,ha ebből vesz mindenkinek máris majdnem 50-nél jár...Írtad,h nem a megélhetésetek múlik rajta,akkor szerintem semmi rossz nincs benne,ruhákra szükség van...

Példa a férjem múlt héten kb. 50ezret költött ruhákra,és nem vett sok mindent,viszont egyáltalán nem akasztott ki,sőt én biztattam,mert ezer éve nem vett magának új dolgokat..

2013. júl. 15. 19:27
 18/39 anonim ***** válasza:
100%
Megbocsátható, ha nem valami létszükséglettől vonta el a félretett pénzt, de azért szerintem ilyen nagy kiadásokat jobb megbeszélni, mert nem biztos, hogy kellemes lesz a meglepi. Én megértem, ha a férj nem felhőtlenül örül az ajándék ruháknak, hacsak tényleg nem annyiból élnek, ami mellett még ekkora összeg is elhanyagolható.
2013. júl. 15. 19:35
 19/39 anonim ***** válasza:
74%

"Mi van, ha nem is tetszenek a férjnek meg a gyerekeknek a ruhák vagy nem jók?"

Akkor visszaviszi és kicserélik.. -.-

A vásárlással nincs gond, ha van miből. Én azért szoktam szólni, mielőtt nekiindulok, hogy akkor most megyek ruhatárat frissíteni, nem endedélyt kérek, csak hogy mégis tudjon róla a férjem. Ja, meg hogy ne telefonáljon utánam feldúltan, amikor megkapja az sms-t, hogy "te vettél le X összeget a számlánkról?!" :D

2013. júl. 15. 19:42
 20/39 anonim ***** válasza:
77%
Én is évente egyszer vásárolok ruhát (utálok vásárolni), ilyenkor hasonló összeget költök el. Éves szinten nem olyan vészes, egyszerre hangzik soknak.
2013. júl. 15. 20:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!