Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megbocsátható, ha egy feleség szó nélkül elshoppingol kb 100e ft-ot, hogy kicsit felújítsa a család ruhatárát? A férjének és a gyereknek is vett ruhát, nem csak magának.
Ha nem annyira megterhelő a családi kasszának, akkor persze, hogy nincs nagy baj, maximum ha a férj kevesebbet szánt volna ruhákra, vagy nem tetszenek, vagy nem is akart magának, megbeszélik, hogy legközelebb szóljon vásárlás előtt.
Ez van abban az esetben, ha ennél jóval több a kereset, van tartalék, nincs ez az összeg félretéve semmire.
De ha mondjuk éppen spóroltak valamire és a spórolt pénzt költötte el egy szálig kérdezés nélkül. Vagy ha kb. ennyi az összbevélel egy hónapra és mindet elkölti. Akkor azért elhiszem, hogy csúnyán néz a férj.
Mi pl. jelenleg nem sokkal többől élünk ketten együtt, tartalékok nélkül, ha én ennyit levennék a számláról fizu után, akkor igazából annyi sem maradna, hogy az összes számlát, befizetést kifussa, nem hogy megélhetésre. A mi helyzetünkben azért nem hiszem, hogy boldog lenne a férjem, ha az összes kajapénzt ruhára költeném, pedig nem garasoskodó velem.
Ez nagyon helyzettől függ, nem mindegy.
Család: apa, anya gyerek(ek)
Ha három-négy embert nézünk akkor nem sok, cipő, nadrág, felső, pulcsi, nyári ruha stb.
Amúgy, ha tellett rá és emellett még félre is tudtok rakni, akkor én nagyon irigy is vagyok rád (rátok)
:D
Jaj most megint látszik nő kérdezte így nem baj.
Ha férfi írná hogy elvásárolgatott 100 ezret egy elektronikai boltba de a feleségnek meg a gyereknek is vett valamit az persze nagyon gerinctelen lenne.
Ha csak ruhára jutott ennyi, gondolom nem éheztek..akkor meg mi a probléma?
Most panaszkodsz, vagy dicsekszel?
"Mi van, ha nem is tetszenek a férjnek meg a gyerekeknek a ruhák vagy nem jók?"
Pasik egy gyerekek nagy részének a feleség vesz ruhát.
Ránézésre megmondom,hogy kényelmes lesz-e a nadrág vagy felső a férjemnek,vagy hogy a szine tetszeni fog-e.
Ha még ennyi költekezés mellett is marad félretehető a havi fizukból,akkor szerintem nincs ezen megbocsátandó.
Én is mentem már el a boltba reggeliért,és tértem haza sok szatyorral,tele ruhákkal,hasonló összegben,rámjött a vásárolhatnék.Párom rossz szót nem szól,hisz egyrészt én is megkeresem az árát,másrészt ő is van,hogy nem bír magával,és felesleges kütyükkel jön haza vagy a kocsihoz vesz olyan dolgokat,aminek semmi értelme (szerintem).
Nem fogunk ettől éhezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!