Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mesélj a férjedről! Milyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mesélj a férjedről! Milyen ember ő?

Figyelt kérdés

2013. júl. 12. 23:02
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
77%
Türelmes, kedves, romantikus, önfeláldozó. A tied?
2013. júl. 12. 23:05
 2/15 A kérdező kommentje:
jót nem tudok,rosszat meg nem írok.
2013. júl. 12. 23:05
 3/15 anonim ***** válasza:
75%

A legjobb férj a világon. Szeret úgy, ahogy vagyok. Nem számít, ha szülés után nem tudok gyorsan lefogyni, számára én vagyok a legszebb nő, és ezt ki is fejezi.

Kedves, önfeláldozó, türelmes, hűséges.

2013. júl. 12. 23:11
 4/15 anonim ***** válasza:
64%
Dolgos,rendes,huseges,mindig a csalad erdekeit tartja szem elott,tul sokat akar adni nekunk ezert rengeteget dolgozik amitol folyton stresszes..makacs,onfeju..nem hallgat senkire ha valamit a fejebe vesz az ugy van m8nden fekete vagy feher nala..tulsagosan nagy jelentoseget tulajdonit a penznek mert azthiszi nekunk mindent meg kell adnia mert nagy szegenysegben nott fel ezert alig latni itthon..mar nem latom surun jo kedvunek csak ha neha van egy szabadnapja amit egyutt toltunk..hianyzik a regi enje aki mellett szakadtam a nevetestol..de ez van..igy szeretem igy fogadom el es remelem sok belso erteket fog a fiam "orokolni" az apjatol mert jo peldat lat maga elott..az anyagiassagat leszamitva nekem tokeletes!
2013. júl. 12. 23:12
 5/15 anonim ***** válasza:
56%
Nekem nincs férjem! F/18
2013. júl. 12. 23:30
 6/15 anonim ***** válasza:
83%

Rendes,segítőkész, sportos, imád főzni( ez az egyik hobbija) hatalmas humora van, lesi minden kívánságomat. Életem legjobb döntése hogy hozzámentem feleségül..

12 éve vagyunk házasok

2013. júl. 12. 23:32
 7/15 anonim ***** válasza:
74%
Aranyos, kedves, jó fej, bájos, okos, helyes, imádnivaló cuki férj vagyok :D
2013. júl. 12. 23:39
 8/15 anonim ***** válasza:
61%
Sajnos kezdem belátni, hogy jobb, mint én. Csodálom, hogy kitart mellettem.
2013. júl. 12. 23:45
 9/15 anonim ***** válasza:
72%
Sok mindenben pont az ellentétem, vagyis kiegészítjük egymást: ő inkább reál, én humán érdeklődésű vagyok. Ő gyakorlati, én elméleti, ő magabiztos, társasági, én inkább visszahúzódó. Érzelmileg viszont hasonlítunk, mindketten nagyon szeretetigényesek, ragaszkodóak, hűségesek vagyunk. Kedves, gondoskodó, határozott, talpraesett, érzelmes, érzékeny, néha kicsit túl érzékeny is, de én is az vagyok. Megértő, megbízható, szenvedélyes. Kicsit hirtelen, tele van ötletekkel, néha hajlamos hirtelen beleugrani dolgokba, én vagyok inkább a meggondoltabb: ő a cselekvő, én a tervezgető. :) Optimista, ugyanakkor van benne jó adag racionalitás is szerencsére, így legalább megérti, hogy én megfontoltabb vagyok. Pont hozzám illő. :)
2013. júl. 13. 00:00
 10/15 anonim ***** válasza:
44%

"jót nem tudok,rosszat meg nem írok."

Te mentél hozzá. És senki se kényszerít hogy ott maradj vele.

2013. júl. 13. 00:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!