Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Véletlenül hívott a férjem, hogy "kézcsók drága kislány, hogy vagy édesem? " . Beleszóltam és meglepődött? Kit akart hívni?
Férjem most hívott fel teljesen véletlenül azon a telenomon, amin nem szokott, mert nem az a családbarátos.
De a lényeg az, hogy felvettem és elkezdte, hogy "kézcsók drága kislány, hogy vagy édesem?" ... beleszóltam és meglepődve visszaszólt, hogy te vagy? Mondtam, hogy nem ő, hanem én, mert teljesen egyértelmű volt, hogy nem engem akart hívni.
Erre meglepődve visszaszol, hogy te vagy, ó ne haragudj!!!
Visszakérdeztem, hogy kit akart hívni erre nem kaptam választ...
Most mit lépjek??? Ti mit tennétek???
Mondjuk én biztos nem hagynám, hogy úgy fejeződjön be egy beszélgetés, hogy nem kapok választ a kérdésemre...
Vagy megcsal, vagy csak ilyen flörtölgetés mással... Hát egyik sem túl jó verzió. De most hagytál neki időt, hogy kitaláljon valami magyarázatot, mire hazaér. Ez nem volt jó húzás szerintem.
Fú.
Nekem egy régi szerelmemmel volt hasonló.
Elém jött a munkahelyemre, és beleszólt a kaputelefonba: "Major... ööö Mayer Ágnest keresem!"
Én vagyok (mondjuk) Mayer Ágnes; később kiderült, a volt menyasszonyát hívták Major Ágnesnek (tényleg minimális különbség van a neveink között, és a keresztnevünk azonos volt), akivel épp akkoriban kezdték felmelegíteni a kapcsolatukat...........
Lehet ez is az is.
Nem téged akart hívni az biztos.
Lehet ,hogy zavarba jött csak, azért nem mondta meg ,kit akart hívni.
Személyesen beszélj vele,így látni fogod a reakcióját is.
Addig nyugi,ne kombinálj.
Majd írd meg mi volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!