Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Van értelme együtt lenni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van értelme együtt lenni, tervezni 2 totál különböző személyiségnek?

Figyelt kérdés

Barátnőm és én ég és föld vagyunk.

BArátnőm nem bír megmaradni itthon, állandóan menne, én egy kicsit otthonülősebb típus vagyok. Na nem ülök egész nap otthon, de munka után nem nagyon van kedvem mászkálni a városban, nem hiányzik a fesztiválozás, bulizás. Én bőven beérem heti egy sétálással, meg mondjuk havi 1 mozival, vagy baráti összejövetellel.

Neki nagyon nincsenek barátai, pontosabban ezer meg 1 embert ismer, de valahogy olyan mély kapcsolatai nincsenek, szerintem ezért is van az, hogy ismerkedni akar, társaságba járni, úgymond cserélgeti a barátait 2 évente mondjuk, ahogy nekem lejött a múltjából. nekem régóta tartó baráti kapcsolataim vannak, és nekem elég, ha havi egyszer mondjuk összejövünk.

Sokat veszekszünk ezek miatt. Szerintetek?

28 évesek vagyunk, 2 éve együtt.

2013. júl. 10. 11:30
1 2 3
 21/22 Kései Sirató ***** válasza:
Minél nagyobb a különbözőség, annál több kompromisszum szükséges. Kicsi esélyetek van a boldogságra, ha alapvetően nem illetek össze.
2013. júl. 10. 15:03
 22/22 anonim ***** válasza:

Az ellentétek vonzák egymást.

Klisé de gyakran igaz.

Ebben az esetben azonban nem.

2013. aug. 12. 21:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!