Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Van értelme együtt lenni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van értelme együtt lenni, tervezni 2 totál különböző személyiségnek?

Figyelt kérdés

Barátnőm és én ég és föld vagyunk.

BArátnőm nem bír megmaradni itthon, állandóan menne, én egy kicsit otthonülősebb típus vagyok. Na nem ülök egész nap otthon, de munka után nem nagyon van kedvem mászkálni a városban, nem hiányzik a fesztiválozás, bulizás. Én bőven beérem heti egy sétálással, meg mondjuk havi 1 mozival, vagy baráti összejövetellel.

Neki nagyon nincsenek barátai, pontosabban ezer meg 1 embert ismer, de valahogy olyan mély kapcsolatai nincsenek, szerintem ezért is van az, hogy ismerkedni akar, társaságba járni, úgymond cserélgeti a barátait 2 évente mondjuk, ahogy nekem lejött a múltjából. nekem régóta tartó baráti kapcsolataim vannak, és nekem elég, ha havi egyszer mondjuk összejövünk.

Sokat veszekszünk ezek miatt. Szerintetek?

28 évesek vagyunk, 2 éve együtt.

2013. júl. 10. 11:30
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Ő hány éves?

Nálunk is voltak ilyen gondok az exemmel, monjuk ő nem ismerkedni akart, hanem mindig a haverjaival lógni, nekem meg nem volt kedvem velük lenni majdnem minden nap, de persze az se tetszett, ha ő mindig ment. Szakítás lett a vége. A férjemmel teljesen egy hullámhosszon vagyunk ebben a témában, heti egy kimenés este a városba, heti 1 mozi, heti egy shopping, heti 2szer szülők látogatása, heti 2-3 séta, ez így megfelel mindkettőnknek.

Ha vele akarsz maradni, próbáljatok kompromissuzmot kötni. Pl egy hétvégén ültük otthon, a következőn kimentek. Nem ismerkedni idegenekkel, hanem a meglévő haverokkal iszogatni. Ilyesmi.

Ő hány éves amúgy?

2013. júl. 10. 12:11
 12/22 anonim ***** válasza:
Aztán meg ha te mész el nagyon ritkán, akkor féltékeny rád..? Én összeteszem a két kezem, ha sikerül kirángatni a barátom, és rábeszélni, hogy találkozzon már a haverjaival könyörgöm, eszembe nem jutna féltékenynek lenni rá.
2013. júl. 10. 12:12
 13/22 A kérdező kommentje:

Csak ugye erre meg azt mondaná ő meg talán itt is páran, hogy nem bízok benne, ha velem van, miért találna jobbat, nem történhet ilyen.

Sajnos az előző barátjánál volt az, hogy ő is bulizgatós volt, ismerkedtek, aminek az lett a vége, hogy összeismerkedett valakivel, akivel aztán érzelmileg csalta az akkori barátját másfél évig. És ezt előttem tagadja a barátnőm, de innen-onnan tudomást szereztem róla.

Talán legbelül félek ettől, és ezért nem akarok vele elmenni ilyen helyekre...

2013. júl. 10. 12:14
 14/22 anonim ***** válasza:
Azzal semmi bajom, hogy ismerkedni akar, miért ne, érdekes emberek vannak, az emberek meg szokták ismerni egymást valahol vagy elcsevegni kocsmában vagy bárhol, életkortól függetlenül, de ez a hallomásból megtudott eset meg hogy el akar rángatni magával, mert azt úgy kell, ha egy pár vagytok... Nagyon nem tűnik működőnek ez a dolog. Túlságosan másként álltok hozzá a dolgokhoz.
2013. júl. 10. 12:25
 15/22 anonim ***** válasza:
Te vagy ebben a szituációban, te fogsz tudni dönteni. De én azzal nem tudnék mit kezdeni, hogy azért megy el a párom otthonról, mert neki ez a szórakozása, hogy ismeretlenekkel ismerkedik. Mintha kellene neki mindig az új inger, én attól rettegnék, hogy engem mikor fog dobni. Meg ha ketten is mentek el, akkor minek kell másokkal ismerkedni? Iszogassatok, érezzétek jól magatokat, de ebbe miért akar új embereket belevonni? Én ezt nem bírnám.
2013. júl. 10. 12:29
 16/22 A kérdező kommentje:
Ez a hallomásos eset igazából ennél komolyabb, még a kapcsolatunk elején mondtam, hogy ne beszéljen vele, nem szeretném. Akkor és azóta is azt mondja, hogy csak barátok voltak, de én már akkor többet sejtettem. Aztán kiderült, hogy beszélgettek azért a hátam mögött. Most már nem beszélnek, viszont azóta is tagadja, hogy lett volna köztük valami.
2013. júl. 10. 12:30
 17/22 A kérdező kommentje:

Mert szeret társaságban lenni, az ember társas lény bla bla.

Mindig azt kapom, ha nagy ritkán átmegyek haverhoz - mikor ő amúgy sem tudna jönni meló vagy más miatt -, hogy már nem szeretem, les zarom őt, biztos nem akarom, hogy vele legyek.

Pedig nem én akarok társaságban lenni állandóan, meg ismerkedni, én jobban szeretek vele kettesben lenni. Ennyi erővel ő nem akar csak velem lenni, nem?

2013. júl. 10. 12:33
 18/22 anonim ***** válasza:

Igen, ennyi erővel pont, hogy ő az, aki olyan, mintha mást keresne, mert nem szeret téged. Teljesen logikátlan a féltékenykedése. Szerintem ha ennyi idő alatt nem tudtad erről meggyőzni, ha nem érti, hogy téged miért zavar a viselkedése, akkor sajnos nem fogja később sem megérteni, vagy lehet, de nem hirtelen fog bekövetkezni.

Egy kis off: az én barátom betegesen féltékeny volt, ha 30 percen belül nem reagáltam az smsére vagy akár cset üzenetére, akkor már állt a bál, hogy éppen megcsalom. Nagyon sok vita árán sikerült közelíteni az álláspontunkat, mára (azt hittem) tök jól működünk együtt, örültem, hogy csak türelem kellett és kitartás, beérett a gyümölcs. Majd tegnap összehallucinálta, hogy én azért most töröltem egy volt barátomat fb-ról és eddig nem (hiába szólt, hogy zavarja h az ismerősöm még), mert tuti volt valami köztünk mostanában és csak el akartam tüntetni a nyomokat. És ugyanott tartunk, ahol kezdtük: én hiába mondom, hogy a leárazásokat túrom át, mert így spórolok, ha ami kell, azt most veszem meg, nem, szerinte ennyit nem járhatok boltba, egyértelműen hazudok. És megint áll a bál.

Szerintem ideig-óráig működik a dolog nagyon különböző embereknél, de addig nem fognak a ti vitáitok sem megszűnni, amíg ő semmi kivetnivalót nem lát abban, ahogy kikapcsolódik. Neki ez így jó, így szeretne élni, előbb vagy utóbb vagy talál valaki mást, vagy csak idegesíteni fogja, hogy te nem vagy vele. Most egy kicsit a saját magam fejébe is verem bele amit írok neked, de szerintem ne várd a messiást, kevesebb bajod lenne nélküle..

2013. júl. 10. 12:44
 19/22 anonim ***** válasza:

Igen, van értelme, ha tudjátok a különbözőséget kezelni. De én pont nem ezt látom.

Nálunk pl. párom a horrort, sci-fit szereti, én ettől lábrázást kapok, ő túrázik, nekem elég a séta a városban. Kaják terén is igencsak eltérő az ízlésünk, stílusban is. De: működik a dolog, mert teszünk engedményeket a másik kedvéért, beülök a moziba a zombis filmre, ha ő megnézi a krimit velem. Nem kell mindig sülve-főve együtt lenni, de az alapvető értékek, tervek legyenek azonosak.

2013. júl. 10. 13:38
 20/22 anonim ***** válasza:
Elõbb-utóbb hosszutávon megmérgezi a kapcsolatot akülönbözõ személyiség, hiába vonzzák egymást, az egyiknek mindig engednie kell, és az fog belefáradni,aki enged!
2013. júl. 10. 14:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!