Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
nem tudom miben nyilvánul meg a hárpiaság, mennyire gyakori, gondold át esetleg, hogy milyen volt, és lett a kapcsolatotok.
Esetleg kérdezd meg Tőle, hogy mi a problémája, nem-e beteg, vagy ilyesmi.
Ennyiből honnan tudnánk? Van ismerős, akinek az asszonykája olyan elviselhetetlen hisztérika lett, hogy nőként mondtam, ez elviselhetetlen, az volt a mázlija, hogy birka a férje, én kivágtam volna a cuccaival az utcára. Viszont a legtöbb esetben a férj is hibás, pl. az asszonyra hárul a legtöbb meló, a férj meg arra sem képes, hogy a tányérját kivigye a konyhába. Egy időszakom nekem is volt, amikor állandóan robbantam mindenért, mert GYED után elkezdtem dolgozni, a munka mellett a háztartás és a gyereknevelés is az én nyakamba szakadt, a férjem meg úgy gondolta, hogy neki ezzel nem kell foglalkoznia... Azért is könyörögni kellett, hogy kivigye a szemetet, én meg már a beleimet húztam magam után, ő meg csak gépezett....
Úgyhogy kétesélyes.. Próbáld meg megtudni, mi a baja, lehet, hogy te is hibás vagy... segíts neki, kedveskedj... Tudod, az a liba hízik, amelyiket tömik.
Fogadjunk, hogy más pasikkal meg kedves.
(Főleg, ha nem látod.)
vmi kis bővebb információ??
esküszöm mostanában könyörögni kell érte.....
Honnan tudjuk mit csinálj?
Még konkrétumokat sem írsz.....
Csillagokból,vagy a kristálygömbünkből találjuk ki mi a szitu????
Ez nagyon sok infó!!!
Könnyen lehet rá válaszolni.......
Ne haragudj de erre igy milyen valaszt adjunk?miert lett az?miben nyilvanul meg?
Lehet neki is ilyen bobeszeduen fejted ki a gondolataid mint itt es neha kiborul aztan fejbe ver egy lapostanyerral...
18:50-kor írta ki a választ,azóta le se sz...rja.......
Azt hiszem én értem az asszonyt!
Ilyen pasi mellett én is hárpia lennék,ha az ő gondjaival is így foglalkozol.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!