Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Tényleg erre is vonatkozik a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg erre is vonatkozik a "jóban-rosszban, egészségben-betegségben"?

Figyelt kérdés
Két hete küszködök tüdőgyulladással így a nyár közepén. Mivel éjjel rémesen köhögök, a férjem kiköltözött aludni a nappaliba. Egyik rokonom jött látogatóba, még nem volt beágyazva, és ezen teljesen kiakadt. Szeretném megmutatni neki a válaszokat. :)
2013. júl. 9. 12:43
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%

Jól tettétek, hogy a férjed kint aludt, mert egyrészt nem kapja el, másrészt ki tudja magát pihenni.

A "jóban-rosszban" nem azt jelenti, hogy átadjuk a betegséget a párunknak.

A kedves rokon pedig foglalkozzon a saját portájával!

2013. szept. 18. 02:23
 22/25 anonim ***** válasza:
Mi ilyen miatt még nem aludtunk külön. De csak azért mert én nem nagyon szoktam köhögni. Ha csak szimpla beteg vagyok akkor együtt is alszunk hiszen elvileg nem zavarom. De ha én is köhögnék akkor igenis jogos a külön szoba. Anyukám is sokat köhög télen, és mindig külön hálóba megy apukámtól hogy ne zavarja. Szóval semmi furcsa. Az lenne gáz ha nem foglalkozna veled, de te semmi ilyenről nem írtál.A tesódnak meg mond meg ne kavarja a sza.rt.
2013. szept. 18. 08:52
 23/25 anonim ***** válasza:

A holtomiglan-holtáiglan és a jóban-rosszban azt jelenti, amit a szavak önmagukban jelentenek. Természetes, hogy a férjed külön alszik, ha horkol, ha téged zavar, vagy ha te zavarod őt.

A rokonod pedig ugye azért jött látogatóba, hogy TÉGED megnézzen, mert ELVILEG az a látogatása célja, hogy lélekben támogasson vagy fizikailag segítsen. Te úgy érzed, hogy nagy segítség az, ha szekál, ha olyanba szól bele, amihez köze sincsen, ha szemrevételezi a háztartásodat?

Én az ilyen "roppantul együttérző" rokont úgy kidobnám, hogy a lába sem érné a földet. Beteglátogatás és együttérzés CÍMÉN kukkolni mások lakását, vagy az életvitelét kritizálni elég nagy tahóság. Köszönöm, de részemről nem kérnék ilyen beteglátogatóból. Ha segíteni nem tud vagy nem akar, akkor legalább ne ártson.

Gondolom, azóta felgyógyultál, de a lényegen ez nem változtat. Nyílván érted, hogy mi a veleje a hozzászólásomnak. :)

2013. szept. 18. 09:28
 24/25 anonim ***** válasza:
A "jóban-rosszban"-ba az is beletartozik, hogy a rosszat közösen fordítani jóra, ami mindkettőtöknek megfelel. Jelen esetben a külön alvás volt az. Nincs ezzel gond.
2013. szept. 18. 16:12
 25/25 anonim ***** válasza:
Ez én férjem is épp beteg,mi is külön mennénk,ha lenne hova,de sajnos egy csöpp kis garzonban vagyunk 28nm-en.Szóval csak imátkozni tudok,hogy ne kapjam el,és tényleg sokszor felébredek a köhögésre ami elég idegesítő,szerelem-ide vagy oda valljuk be...
2013. szept. 18. 22:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!