Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok, amikor a feleség otthon van gyed-en/gyes-en, akkor van joga magára költeni a férje engedélye nélkül?
Természetesen normál kereteken belül, nem veszélyeztetve a családi költségvetést.
Olyanra gondolok, hogy vesz magának egy ruhát vagy egy pár cipőt, elmegy kozmetikushoz. Nem hetente vagy naponta persze.
most nem azért (nálunk is felmerült), de ilyen gyönyörű GYED-hez csak gratulálni tudok, és ezt nagyon jóindulatúan mondom. :)
ez azt jelenti, hogy nagyon jó helyről ment az illető szülni.
és megdolgozott érte valószínűleg. tehát ez az ő keresete.
én agybajt kapok egyébként ettől, mert a párom az én pénzemet is be szeretné osztani. :)
én meg: de ezért én dolgoztam, ez most az én fizum.
amit leírtál egyáltalán nem luxus.
Rakd ki ezt a sz...rágót.
Az én volt férjem is eljátszotta ezt, én fizettem minden számlát (az én lakásomban éltünk, neki nem volt), bevásárlásokat, a gyerekekkel kapcsolatos költségeket, ezzel el is ment a GYED-em, sőt még anyukám segített be sokszor. Az ő fizetése kevés volt, úgyhogy abból nem adott, mert az kellett neki erre-arra, márkás ruhákra, mindig volt kifogás. A hűtőből meg csak kifelé tudott pakolni.
Persze elvárások azok voltak, meg legyek szép, ápolt, miért nem megyek el sportolni - ja, gyerekekre nem vigyáz, arra hívjam át anyámat. De ne most, amikor itthon van, mert őt anyám zavarja, hanem akkor, amikor ő nem méltóztatik otthon lenni.
Csak azt sajnálom, hogy nem korábban váltam el tőle.
Normál kereteken belül természetesen van rá joga. Hogy ne lenne?
Azért mert a közös gyereket neveli, nem lett gyerek státuszú háztartási alkalmazott, akinek mindenért engedélyt kell kérnie. Vagyon közösség van és munkamegosztás. A feleség munkája jelen pillanatban a gyereknevelés, amíg olyan kicsi.
Ezt a külön kasszás dolgot nem értem.
Kettéválasztjátok a hűtőszekrényt, és mindenki magának főz, és a saját helyére pakol? :)
A WC papírt kiveszi? Vagy külön tekercset használtok? :D
Anyóséknál divik ez a külön kassza, szerintem nem telik el nap, hogy valamin össze ne vesszenek ez végett, előttünk is előszerettel, pedig egyátalán nem érdekel, hogy ki mire szórta el a saját pénzét a másik szerint.
Nekünk eszünkbe se jutott, ok van külön bankszámla, de megbeszéljük, hogy mit és miből veszünk, eddig vita nem volt belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!