Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mit gondoltok, amikor a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok, amikor a feleség otthon van gyed-en/gyes-en, akkor van joga magára költeni a férje engedélye nélkül?

Figyelt kérdés

Természetesen normál kereteken belül, nem veszélyeztetve a családi költségvetést.

Olyanra gondolok, hogy vesz magának egy ruhát vagy egy pár cipőt, elmegy kozmetikushoz. Nem hetente vagy naponta persze.

2013. júl. 7. 17:07
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
3%
A férjeitek büszkék lehetnek rátok, hogy idegeneknek elmondjátok mennyit keresnek. :-D Ogy képviselök? Ha a keresetüket kitárgyaljátok, nem értem miért nem mondjátok meg hogy mivel lehet ma Magyarországon ennyit keresni? (becsületes munkával) Tényleg érdekel.
2013. júl. 7. 19:26
 32/46 anonim ***** válasza:
100%
Informatikai szakemberként, mérnökként, kutatóként, több éves tapasztalattal meg lehet ennyit keresne itthon is. Nyílván nem egy gyári munkás kap ennyit.
2013. júl. 7. 19:28
 33/46 anonim ***** válasza:
100%

En Gyed-en vagyok, a ferjem egyetemen dolgozik. A bevetelunk kozos, mint ahogy a bankszamlaink is. Amire az o fizetese jon, abbol vonjak a lakashitelt,ami 38ezer forint.

Altalaban az en m.helyem utal elsonek. Leszamitva ugye a csp-t, de abbola keteves lanyomnak vasarolok be: pelenka, tejital, jatek vagy konyv.

Amikor megjon a "fizum" (gyed), akkor kb. 30 perc - 1 orat toltok a netbankom elott. Az asztalon az addig beerkezett szamlak, kinyomtatva a tavszamlak, stb.

Elkezdek utalni, majd egy ido utan a szamlak 90%-a kivan fizetve a 90ezres gyedembol. Egy "szamla" marad: kozos ktg - 36.585 Forint

Ez a ferjem fizetesebol van kiegyenlitve a hitellel egyutt.

Szoval a gyed-embol marad kb. 30-35 ezer forint.

Megveszem a berletem (ferjemet az egyetem veszi), majd osszeirom, hogy mi kell a honapban es elmegyek a lanyommal bevasarolni.

Jelenleg kismama vagyok, igy a harom terhesnadragomon es 10 terhesfelsomon kivul nincs szuksem uj ruhara, mert honapok mulva mar nem fog kelleni. Regebben havonta vettem egy farmert, de en turiba is szivesen jarok. Bar ott inkabb felsoket veszek, amik makulatlan allapotban vannak. A ferjem ruhazatat 50%-ban fizetik, de az evek soran annyi oltonye es alkalmi ruhaja van, hogy Dunat lehetne rekeszteni veluk.

A laza ruhakat a m.helyen nem hordja, igy abbol felevente kell uj.

A maradek osszeget jelenleg a kicsi erkezesere koltjuk es persze a megtakaritasainkra.

2013. júl. 7. 19:29
 34/46 anonim ***** válasza:
13%
Nem vagyok híve a közös kasszának. Nálunk a feleségemmel a következőképpen alakulnak a dolgok. A rezsit közösen fizetjük, fele-fele arányban. Minden más költséget külön-külön!(Se hitel, se lakbér nincs, tehermentes házban lakunk.) Bevásárlást önállóan intézzük, mindenki a sajátját. Szórakozásra, egyéb kiadásokra szintén saját zsebből fizetünk dolgokat. Így nincs nálunk pénzügyi vita arról hogy ki hányszor ment kozmetikushoz, vagy ki hányszor vett új alkatrészt a kocsira, stb. Nekünk ez így nagyon jól működik.
2013. júl. 7. 19:34
 35/46 A kérdező kommentje:

Informatikus.

Azért van így, mert macerás lenne átpakolni egy másik számlára a csoportos beszedéseket.

Akinél külön kassza van, kérlek áruljátok el hogy fizeti a feleségetek a rezsi felét meg a szórakozását a 26ezres gyesből?

2013. júl. 7. 19:46
 36/46 anonim ***** válasza:
90%
ma 19:34-es: Ez ADDIG müködik, amig a feleség nem szül gyereket, és nem csökken majdnem nullára a jövedelme. Akkor ugyan otthon van, nem dolgozik, meg keres, de a TE gyerekedet szülte meg, neveli fel - szóval azért erre "járna" töled legalább is annyi, amennyi fizetéskiesése van "miattad".
2013. júl. 7. 19:58
 37/46 anonim ***** válasza:
17%
Ki mondta hogy gyerekünk lesz? Nagyon jó az anyagi helyzetünk, gyerek mellett nem lenne ilyen, ezért nem vállalunk gyereket. A gyerek csak lehetőség, nem kötelező. Nem értem miért ebből kell kiindulni mindig. Sokak szerint csak akkor teljes az élet ha van gyerek, pedig mennyire tévednek. Mi nyaralunk minden évben máshol és olyan helyekre jutunk el, ami örök emlék lesz. A gyerekkel ezek a lehetőségeink nem lennének meg. Amennyiben olyan anyagi helyzetünk lenne gyerekkel, mint nélküle, akkor esetleg jöhet a gyerek. És szerencsére találtam egy nőt, aki szintén így gondolkodik. Bár mi már 16 éves korunk óta ismerjük egymást.
2013. júl. 7. 20:10
 38/46 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem bőven megérdemled, én is járok, pedig nincs ennyi pénzünk. Szóval ilyen kereset mellett nehogy ne jusson két havonta arc tisztításra és gyantára, gondolom semmit sem kell megvonnia magától, hogy ez teljesüljön. (Nekem is botrányos bőröm lenne kozmetikus nélkül, szóval nagyon megértem ennek szükségességét. Ha nem rakatnám helyre 6 hetente, akkor úgy néznék ki, mint egy pattanásos tini...)
2013. júl. 7. 20:54
 39/46 anonim ***** válasza:
86%
ahol már osztani szorozni kell a havi betevőt, az már nem PÁRkapcsolat, hanem gazdasági társulás. Annyi is ér...
2013. júl. 7. 21:19
 40/46 anonim válasza:
97%
Azért egyes férfiak elég érdekesek. Legyünk csinosak, szépek, ha kell legyünk anyák, ha kell legyünk szeretők, ha kell tudjunk megjelenni mellettük! Mindezt anyagi ráfordítás nélkül? És mi az, hogy engedély kell hozzá! Az eszem megáll!
2013. júl. 7. 21:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!