Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok, amikor a feleség otthon van gyed-en/gyes-en, akkor van joga magára költeni a férje engedélye nélkül?
Természetesen normál kereteken belül, nem veszélyeztetve a családi költségvetést.
Olyanra gondolok, hogy vesz magának egy ruhát vagy egy pár cipőt, elmegy kozmetikushoz. Nem hetente vagy naponta persze.
Kissé s@revő a férjed. Na, jó...nevezhetjük spórolós, smucignak is.
Ám, ha itt azt írják, igazán nem olyan nagy dolog az ilyesmi, akkor a férjed meg fogja változtatni az álláspontját? Nem hiszem.
Igenis joga van!!akár a férje összes fizuját eltapsolni.Mert mi, NŐK, megengedhetjük magunknak, hogy amíg a férfiak izzadnak, mi kedélyesen vásárolgassunk egy légkondicionált bevásárlóközpontban :-)
Amúgy viccen kívül, szerintem joga van hozzá.De majd úgyis mindjárt jön a kedves 75 %os egy láncfűrésszel, és szétriasztja a bandát.:-)
A házasság vagyonközösség, minden jövedelem FELESBEN megoszlik a két fél között.
Ha egy férj kifogásolja, hogy a feleségnek is vannak igényei (méghozzá nem túlzottak), akkor eléggé meggondolandó, hogy ennek a házasságnak van-e jövöje.
"A házasság vagyonközösség, minden jövedelem FELESBEN megoszlik a két fél között. "
Ez mind szép és jó a nő szemszögéből, de miért osztozzak én az Ő költségein? A saját költségeit, mint fodrász, kozmetikus, stb, fizesse a saját zsebéből. Nálunk a feleségemmel így működik. én műszaki cikk mániás vagyok, ő rajong a cipőkért, közös pénzünk nincs, annyi cipőt vesz magának amennyit akar, de csakis a saját pénzéből!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!