Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Hogy a fenébe lehetne rábeszélni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy a fenébe lehetne rábeszélni?

Figyelt kérdés

A férjem alapjáraton néha horkol (inkább igen, mint nem), ilyenkor lőttek az alvásomnak.

Most bontott ki egy pálinkát - na, ha alkoholt fogyaszt, akkor olyan, mintha egy komplett oroszláncsapat morogna.

Kértem, hogy aludjunk külön, mert egy hete nem bírom normálisan kialudni magam. Hajtogatja, hogy becsszó nem fog horkolni.

Sajnos ez nem döntés kérdése, alvás közben nem sok ráhatása van...

Már ölni tudnék 8 óra egybefüggő alvásért...

2013. júl. 5. 21:53
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
68%

Tehát ha jól értem:

- iszik, pedig tudja, hogy nem örülsz neki, mert súlyosbítja a problémát

- megszabja hol alhatsz

- ha "ölni tudnál" 8 óra alvásért, akkor ez krónikus probléma

És te azt a kérdést teszed fel, hogy hogyan tudnád 'rábeszélni'? Mire?

Arra, hogy ne igyon? vagy hogy ne parancsolja meg, hol alhatsz?

Szerintem ha távolabbról ránézel erre a történetre, meglátod, hogy mennyire nem a horkolás itt a probléma.

2013. júl. 5. 21:56
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Megvárod míg elalszik, ha horkol, átmész a másik szobába!

Amúgy meg gáz, hogy direkt megkéred valamire és le se szarja. Meg mi az, hogy nem engedi, hogy máshol aludj?

2013. júl. 5. 22:05
 3/11 anonim ***** válasza:
56%

Off: Bocsi, nem a témába vág, csak beleolvastam a kérdésbe, és megláttam az első választ... :DDD #1 -es hozzászóló, te aztán jól kikombináltad! :D Veled sem lehet egyszerű az élet, de jót nevettem. :)

On: Kérdező, szerintem mondd meg neki ezt így, ahogyan ide leírtad nekünk, ha nem érti meg, akkor simán fogd magad és aludj külön. :)

2013. júl. 5. 22:14
 4/11 anonim ***** válasza:

Ne kérd, hogy aludjatok külön, simán ágyazz meg neki holnap este a kanapén a nappaliban.

(esetleg ha horkol melletted, vágj hozzá egy papucsot, attól felébred, és te közben talán el tudsz aludni, mielőtt ő visszaalszik :P )

2013. júl. 5. 22:16
 5/11 anonim ***** válasza:
41%

Nem, valóban nem egyszerű velem az élet, olyan embernek pláne, aki iszik, főleg töményet és részegen horkol, plusz megmondja hol aludjak.

De nekem is megvan a párom, akinek nem áldozat józanul élni, normálisan beszélni hozzám, és ha horkol is néha picit, megsimogatom a karját és pózt vált. Mert tekintettel van rám. Szerintem azért ez nem annyira bonyolult dolog.

2013. júl. 5. 22:20
 6/11 anonim ***** válasza:
Miért kell rábeszélni? Ha ennyire súlyos a probléma, menj át máshova aludni. Nehogy már könyörögj azért hogy nyugodtan alhass... De egyébként nekem nem jön le az, hogy nem engedi a férj, hogy külön aludjanak. Csak neki kényelmesebb a hálószoba. Nem kell foglalkozni vele...
2013. júl. 5. 22:31
 7/11 A kérdező kommentje:

Nem, nem alkoholista :) Néhány havonta van ilyen, hogy itthon felpattint valamit, ezzel nincs gondom. Azzal van, hogy az alkoholnak horkoláserősítő hatása van nála (meg amennyire tudom, minden horkolásra hajlamos embernél).

Tényleg a másik ágyra nincs kedve átcuccolni valamiért. Volt már, hgoy magától átment, amikor napok óta zombi voltam a kevés alvástól, most valamiért nem hajlandó.

Az összes létező orvosi köröm túlvan, nem tudják a horkolás okát, ezért effektív kezelés sincs, a műtét hatástalan volt kétszer is...

Amúgy ő sem piheni ki magát az oxigénhiány miatt - én meg a zaj miatt. Füldugón is átjön sajnos.

2013. júl. 5. 22:53
 8/11 A kérdező kommentje:
Szóba került, hogy lakásvásárlásnál szempont lenne majd a két hálószoba. Konkrétan az alvás részt szeparálni kellene, mert évek óta alvásdeficites vagyok.
2013. júl. 5. 22:54
 9/11 anonim ***** válasza:
varrj a hálóruhája háta közepére pár acélgolyót:D komolyan:D az emberek többsége akkor horkol ha háton fekszik, ha rávarrod akkor meg alvás közben sem fekszik rá, régen jólbevált módszer volt :D
2013. júl. 6. 09:27
 10/11 anonim ***** válasza:

Lehet,hogy már ezen is túlvagytok,ha már olvasom műtét is volt meg minden,de próbáltátok már az orrtágító tapaszt (kifejezetten horkolásra)? Éjszakára kell feltenni,olyan mint egy miteszereltávolító tapasz,csak merev és szabad utat ad a légáramlatoknak.

Én egyébként tökéletesen egyet értek azzal,hogy ez miatt ne aludjatok külön.Ezt a golyós megoldást is ki lehet próbálni!;)

2013. júl. 6. 14:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!