Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom mostanában nagyon megváltozott. Az ágyba hozza a kávét, ma mire hazaértem megfőzött, megengedi a fürdővizemet, megmaszírozza a hátamat stb. Szerintetek valami takargatnivalója van? Én már nem tudom mit hidjek.
Ha nem csinálják a párok az a baj ha igen az....:):):):)
Szerintem csak valamit olvasott, és úgy gondolja nem volt eddig figyelmes, és ezert... Élvezd ki...
Kérdezd meg tőle!
hátha azt feleli, olvasott egy árkapcsolati könyvet. Kérdezd meg a címét és a szerzőjét.
Ha nemm tudja rávágni, AKKOR gyanakodj!
Mióta vagytok egtyütt, mióta laktok együtt és mióta csinálja ezt? Ettől függetlenül van okod gyanakvásra?
"Hidjek helyett higyjek"
Nyuszika! Maradjunk abban, hogy higgyek. 2 gy-vel.
Goethe válasza:
Ti mind meghibbantatok. Nekem ilyen volna-lenne, nem mennék le nyomozóba, nem gyanakodnék, azt mondanám : állj meg pillanat!
" Állj meg pillanat, most boldog vagyok!"
Igaz, én nem is látok abban semmi rendkívülit, ha a párom kedveskedik velem, és ő sem abban, ha én vele.
Ez így is van rendjén, AMENNYIBEN ez a dolog nem rendkívüli. De ha valaki hirtelen megváltozik, annak szerintem oka van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!