Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nem rossz annak akinek kimarad az életéből az esküvő az életre szóló nagy szerelem?
Nekem van egy volt iskolatársam, annak még kis szerelem sem volt az életében, sőt, soha nem járt senkivel. Már a szülei is meghaltak, csak a kutyájával és a macskájával él, velük alszik, utálja az embereket, és azt mondja, neki így jó.
Hm...én biztos nem tudnék így élni, nekem a legfontosabb a családom. (55 évesek vagyunk)
Az esküvőnek mi köze van az életre szóló nagy szerelemhez?????
Nekem kimarad, mert így akarom, nem akarok esküvőt, se gyereket, az életre szóló nagy szerelem mégis megvan. Akkor most rossz nekem?
Az esküvő nem mindenkinek fontos, úgyhogy csak annak rossz, aki szeretett volna, de valamiért nem sikerült.
Életre szóló szerelem nélkül is lehet élni, de szerintem azért legalább egyszer jó megélnie az embernek.
Akinek minden álma, annak biztos rossz.
Én sose voltam szerelmes, de még csak hasonló sem, a romantikus témákat utálom, "felfogom" elméletben, milyen lehet a szerelem, de nem tudom átérezni milyen a szerelmes embernek. Házasságos cuccok meg távol állnak tőlem mint ég és föld, akkor érezném magam pokolban ha valamiért muszáj lenne. És nem, egyáltalán nem érzem úgy, hogy bármi is hiányzik az életemből.
Nem vagyunk egyformák. :)
az esküvő nekem maga lenne a tortúra :P inkább rémálmaimban mint vágyálmaimban jön elő a kérdés, szóval pont örülök, h kihagyhatom.
a szerelem, az érzelmek, a páromhoz tartozás élménye viszont nagyon fontos az életemben. ha akarnám, már holnap elvenne, erről korábban biztosított is. viszont nekem pont elég a tudat, nem kell hozzá a tett :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!