Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mi a férjetek foglalkozása és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a férjetek foglalkozása és mennyit keres? Elégedettek vagytok e vele ilyen téren? Eltart e titeket?

Figyelt kérdés
2013. júl. 3. 22:41
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
66%
200-230 között hoz haza,elégedett vagyok vele,de nem emiatt szeretem és nem tart el,dolgozom.
2013. júl. 4. 09:27
 32/44 anonim ***** válasza:
55%

Informatikus, 480 a fizetése + cafetéria. Nem tart el, de a saját fizetésemből nem ilyen színvonalon élnék, hanem szerényebb körülmények között. De éhen nem halnék nélküle.

Igen, elégedett vagyok vele is, meg úgy általában az életünkkel :-)

2013. júl. 4. 09:42
 33/44 anonim ***** válasza:
92%

Azért mondja mindig, mert valójában nem tetszik neki a helyzet. Tegyél ellene, mert egy elégedetlen férfi egyszercsak megunja, aztán otthagy.

Vagy dobd ki a pacákot, vagy utald neki mindig a pénzt, amit adott hónapban rádköltött.

Vagy kérdezd meg, mi az az összeg, amit még hajlandó rád szánni, anélkül, hogy az eltartásodat felhánytorgatná neked. Mert sok férfi azért szeret költeni a párjára, persze nem a végtelenségig. És akkor azt vond ki az összegből, amibe kerültél, a többit add át neki.

2013. júl. 4. 09:58
 34/44 anonim ***** válasza:
71%
Speciális nevelést igénylő gyerekekkel foglalkozó pedagógus, nettó 860 körül kap. Elégedett vagyok. Nem tart el.
2013. júl. 4. 10:00
 35/44 anonim ***** válasza:
92%
230.000 keres,gyártás-és termelésvezető elégedett vagyok a fizetésével,de nem ez számít.Amúgy meg tudnánk élni csak az ő keresetéből,mert saját lakásunk van,autóinkon alacsony hitel van,de én is dolgozom (igaz most GYED-en vagyok.)
2013. júl. 4. 10:05
 36/44 anonim válasza:
38%
300.000 ft-ot keres, régen én is ennyit keresstem,de most gyeden vagyok:-) nem érzem magam eltartottnak és ő sem tart annak, elégedett vagyok vele mert szuper férj és szuper apa <3 , azt gondolom minden ember más, mások az értékeink, a neveltetésünk,az életkörülményeink,ha nem szeretnél dolgozni és a pénzre sincs szükséged akkor bocs de ne foglald a helyet olyan elől aki szeretne és akinek kell a pénz, nem megsérteni akarlak tényleg :-) mi lenne ha legközelebb ilyet mond a férjed akkor azt mondanád hogy : igen szerencsés vagyok ezért úgy döntöttem szeretnék segíteni olyanoknak akik kevésbé szerencsések (nem feltétlenül arra kell gondolni hogy szét osztogatod a pénzed sok más lehetőség is van)
2013. júl. 4. 11:17
 37/44 anonim ***** válasza:
37%

Milyen az a no ak eltartatja magat komolyan

Sajat munka sajat hivatas sajat baratok es onbecsules ami egy not nove tesz

Persze ha gyesen van valaki az atmeneti allapot bar en nem maradtam otthon mert nem engedhettuk meg magunknak sajnos.

2013. júl. 4. 11:28
 38/44 anonim ***** válasza:
81%
A férjem katona 20 éve és 120e keres.. Jelenleg gyeden vagyok. Egyébként 140 körül kaptam bankban, ahol állítólag jól megvagyunk fizetve. Nem vagyok elégedett... de ennél lehetne rosszabb is... Leesett az állam, hogy mennyi pénzek repkednek.. tényleg rossz helyen dolgozom, pedig azt hittem anno, hogy nagyon jó választás volt...
2013. júl. 4. 13:10
 39/44 anonim ***** válasza:

Katona 110 ezret keres. Eltartani nyilván ebből nem is tudna.

Nem mondom, hogy "elégedett vagyok vele" de azt sem, hogy nem. Ez van, ennyit keres, ott nem tud mit kezdeni vele. Civilben csoda lenne, ha találna valamit, ez legalább van...

Viszont sokszor olyan hisztisen tud előadni dolgokat, és mikor valami pénzes kérdés miatt hisztis, akkor alig bírom megállni, hogy a odavágjam neki, hogy ÉN jól keresek. TE keresel szarul, úgyhogy ne nekem hisztizzél. Tudom, hogy szarul esne neki, mert nem tud mit csinálni, de komolyan sokszor úgy vagyok vele, mikor feljön, hogy "ha többet dolgoznék" stb. (mivel én jutalékos rendszerben dolgozok), hogy, én? ÉN??? Te keresel szarul, ne nekem találd már ki, hogy én mit csináljak még, ÉN elég sok energiát belerakok már így is, és bizonyos alkalmakkor elég rosszul esik, mikor látom, hogy mennyit kerestem, de a keveset kereső férjem "miatt" mi lesz belőle, vagy mi nem. Tudom, hogy igaza van annyiból, hogy én tudom növelni, nem vagyok limitálva, van mozgásterem, de időnként nagyon bepipulok, hogy miért ÉN? Én már így is nagyon jól keresek, miért én erőlködjek még jobban?

Vacakul érzem magam amiatt, mikor ilyeneket gondolok, de ez magától jön.

2013. júl. 4. 16:24
 40/44 anonim ***** válasza:
59%
Utolsó (39) vagyok. Amúgy amit írtam, nem is jönne így fel, ha nem pont ő lenne, aki siránkozik anyagi dolgokon. Vagy mikor van egy hónap mikor állandóan hajtom az új szerződéseket, meg ügyfeleket, tényleg feszegetem a határaimat és nagyon sokat vállalok és akkor nagyon örül, meg büszke meg aztán valahol tesz egy ilyen megjegyzést, hogy látod, ha mindig ennyit... És ettől eldurran az agyam.
2013. júl. 4. 16:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!