Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a férjetek foglalkozása és mennyit keres? Elégedettek vagytok e vele ilyen téren? Eltart e titeket?
Figyelt kérdés
2013. júl. 3. 22:41
11/44 anonim válasza:
Az 1.6 milliós felesége vagyok.Sose tudnék eltartott lenni.
13/44 anonim válasza:
Ráadásul még imádom is a munkámat. Rosszabb lenne nélküle.
8.
14/44 anonim válasza:
Tényleg marha nagy szegénység van az országban... :D
15/44 anonim válasza:
egyszerű melós sajnos nem talál jobbat, pedig nagyon okos ember. 100-140 közötti átlagfizetéssel. A fizetésével akkor lennék elégedett, ha ezért neki nem kellene hétvégéken is bemenni, kötelező túlórákat teljesíteni és puncsolni egy nála sokkal hülyébb embernek. Vele elégedett vagyok, okos ember és nagyon jó szívű :) Szeretem nagyon!
16/44 anonim válasza:
Na ezt én sem értem. Az egész ismerettségi körömben összetesszük a kezünket a 120-ért, ezért nekem sincs reális képem arról, hogy mi a helyzet. Akkor most nincs is válság?:D *elgondolkozó fej*
17/44 anonim válasza:
Kapitalizmus. Feltörekvőben van a burzsoázia, míg az egyszerű munkást a földbe döngölik.
18/44 anonim válasza:
Távolról sincs mindenhol szegénység.
Mo.-on nincs igazán középréteg, az emberek vagy nyomorognak, vagy jól élnek.
19/44 anonim válasza:
Sose tudnék eltartott lenni. Jaj a sok álszent
Aha persze higyem is el Nem kell a színészkedés meg a magyarázkodás a férjetek lehet egy palimadár de én akkor se hiszem el
20/44 anonim válasza:
undorító hogy éhbérért dolgoztatják a szegényeket és ha mernek kérni fizetésemelést akkor azt mondják hogy nincs miből kifizetni közbe valahogy ezeknek a fizetést azért mégis kitudják fizetni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!