Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Házassági szerzödés aláírnád...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Házassági szerzödés aláírnád vagy nem?

Figyelt kérdés

Párom vett egy családi házat én meg3 éve lakok itt vele együtt. összejöttünk ö és a saját családja teljesen felújította a házat én meg segítettem mindenbe amibe tudtam. Házassági élettársi szerződést akkor nem irtunk alá. teljesen kész a ház 2 gyerekünk született. és most akarja aláíratni a papirt hogy se a házhoz se a benne lévö ingásságokra nincs semmi közöm.

csak amit én hoztam el házúról az az enyém. most akar elmenni az ügyvédhez és azt hiszi én aláírom.

te aláirnád?

illetve ha én aláírnám akkor esetleg egy kitételt hozzá irathatnék én is? pl ha elválunk ennyi és ennyi gyerektartásra kötelezem vagy arra hogy válls esetén a két gyerekre (saját gyereke rá kell hogy írassa a házát?

2013. júl. 1. 12:09
1 2 3 4
 11/34 A kérdező kommentje:
ingoságokat elvinném igy vagy ugy vagy kifizetné nekem kp ba ezt külön kikötöm de marha szemét huzás töle
2013. júl. 1. 12:24
 12/34 anonim ***** válasza:
25%

Alá ne irj semmit.

Ház az övé,de a felujitás értékének és az ingóságoknak a fele tiéd.

A gyerekek után pedig gyerektartást kell fizetnie igy is ugyis ha váltok.

2013. júl. 1. 12:27
 13/34 anonim ***** válasza:
75%
Igazándiból még nem vagytok házasok? Mert, ha MOST NEM VAGYTOK és aláíratja a papírt felesleges is összeházasodni csak a pénzt vinné váláskor. Én így állnék hozzá az ilyen emberhez! Akkor annak csak a munkám kellett, meg hogy legyen segítsége a házhoz, hogy felújítva legyen stb. Ha házasok vagytok? Akkor: Fizesse ki azt a munkát amit beleöltél és pl a befizetett pénzed felét MOST azonnal akkor elgondolkodnék a dolgon én is.
2013. júl. 1. 12:28
 14/34 anonim ***** válasza:
55%
Nem írnám alá, és borzasztóan rosszul esne. Ha még a kapcsolat legelején kiköti, hogy neki ez fontos az más, de nem így 2 gyerek után. Ez furcsa nagyon....
2013. júl. 1. 12:31
 15/34 anonim ***** válasza:
77%
Az a gáz, hogy 3 éve már együtt voltatok, vagy nem? Akkor nem volt fontos aláiratni a papirt? Most akkor miért lett az hirtelen?
2013. júl. 1. 12:32
 16/34 anonim ***** válasza:
41%
Szerintem egy kicsit pénzéhesnek tűnsz, fogd fel úgy a házat, mintha férjed örökölte volna. Másrészről felújítani, pl. falat festeni, apróbb dolgokat még egy albérletben is kell, és ott sem lesz tiéd a ház.
2013. júl. 1. 12:32
 17/34 anonim ***** válasza:
34%

16-os egy albérlet az más. Ott ezt előre tudja az ember. De Ő a PÁRJA! Aki a gyerekei apja akivel elképzelte az életét. Én nem a főbérlőmmel képzelném el... Te igen?

Párkapcsolat azon alapszik, h minden közös!

2013. júl. 1. 12:37
 18/34 anonim ***** válasza:
75%

A házhoz anyagilag nem tettél hozzá semmit. Saját és szüleinek pénzén vette, így nyugodtan írd alá a papírt.

Az ingóságokra csak akkor írjatok alá papírt, ha tételesen felsoroljátok benne, mik érintettek (mindkét fél részéről).

2013. júl. 1. 12:40
 19/34 A kérdező kommentje:

nem vagyok pénzéhes

de ha igy áll hozzá akkor miért ne jönnék belöle ki pozitivan

hzasok vagyunk 2 éve

2013. júl. 1. 12:41
 20/34 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy a felújítások már a házasság idejére estek vagy nem, de élettársi kapcsolatban nem fele-fele megosztás érvényesül, hanem fizetés arányos.
2013. júl. 1. 12:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!