Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házassági szerzödés aláírnád vagy nem?
Párom vett egy családi házat én meg3 éve lakok itt vele együtt. összejöttünk ö és a saját családja teljesen felújította a házat én meg segítettem mindenbe amibe tudtam. Házassági élettársi szerződést akkor nem irtunk alá. teljesen kész a ház 2 gyerekünk született. és most akarja aláíratni a papirt hogy se a házhoz se a benne lévö ingásságokra nincs semmi közöm.
csak amit én hoztam el házúról az az enyém. most akar elmenni az ügyvédhez és azt hiszi én aláírom.
te aláirnád?
illetve ha én aláírnám akkor esetleg egy kitételt hozzá irathatnék én is? pl ha elválunk ennyi és ennyi gyerektartásra kötelezem vagy arra hogy válls esetén a két gyerekre (saját gyereke rá kell hogy írassa a házát?
Alá ne irj semmit.
Ház az övé,de a felujitás értékének és az ingóságoknak a fele tiéd.
A gyerekek után pedig gyerektartást kell fizetnie igy is ugyis ha váltok.
16-os egy albérlet az más. Ott ezt előre tudja az ember. De Ő a PÁRJA! Aki a gyerekei apja akivel elképzelte az életét. Én nem a főbérlőmmel képzelném el... Te igen?
Párkapcsolat azon alapszik, h minden közös!
A házhoz anyagilag nem tettél hozzá semmit. Saját és szüleinek pénzén vette, így nyugodtan írd alá a papírt.
Az ingóságokra csak akkor írjatok alá papírt, ha tételesen felsoroljátok benne, mik érintettek (mindkét fél részéről).
nem vagyok pénzéhes
de ha igy áll hozzá akkor miért ne jönnék belöle ki pozitivan
hzasok vagyunk 2 éve
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!