Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennetek, ha a ferjetek volt felesége vissza akarná
kapni a férjét?
Ezzel a módszerrel max szánalmat lehet kelteni, szerelmet nem...Szerintem esélye sincs, beszélj a férjeddel, mond neki, hogy te sajnálod a volt feleségét, amiért ilyen rossz helyzetben van, de az még sincs túl jó hatással a ti kapcsolatotokra, hogy ezt folyamatosan a férjednek mondogatja...Minden esetre a férjed előtt ne mutasd ki hogy ha esetleg féltékeny lennél vagy ilyesmi, ne veszekedjetek, mert akkor a volt nő el is érné a célját!
2013. jún. 29. 23:01
Én általában a "Ha megnyerte, had vigye" elvét vallom minden ilyen dologgal kapcsolatosan. Táncba vinni csak azt lehet aki hagyja magát, márpedig ha így nem szeret igazán.
Én ezen nem idegesíteném magam, egyszer elfogy a vállalkozó kedve a hölgynek és kész.
2013. jún. 29. 23:05
Ez teged nem erint, ha okosan es logikusan gondolkozol. A ferjed mar dontott, elvalt es teged valasztott, hiszen a felesege vagy, tehat lezarta a volt nejevel az erzelmi kapcsolatat, kilepett!
Most a volt feleseg mindent elkovethet, de mar elhagytak, s nem tortent semmi olyan pozitiv valtozas a holgynel, hogy a ferje ujra szerelmet erezne iranta, szanalmat igen, sot segitheti is, mivel a gyerekenek az edesanyja, de itt erzelmileg mar nincs eselye! TE legy vidam, szereto feleseg es probald tamogatni a ferjedet, mivel neki sem lehet egyszeru a helyzete jelenleg.
2013. jún. 29. 23:07
A férj hogy áll az ex zsarolásaihoz? Egyébként szerintem nincs félnivalód, főleg, ha a gyerek veletek él, és jól ki is jössz vele.
2013. jún. 29. 23:08
Ha vissza tudja szerezni, akkor neked lehet jobb, mert nem szeret igazán a férjed.
Mivel azt irod, hogy nagyon szeret,akkor szerintem semmi esélye az exnek.
2013. jún. 29. 23:09
6/11 A kérdező kommentje:
Ennek a hölgynek nincs más kiút csak a férjem! Em szeretném részletezni a körülményeket, mert azonnal rám ismernenek! Igen, azt mondja ő is, hogy nagyon sajnálja őt, hogy így alakult az élete! De hozzá kell tennem, hogy az exnek nagyon-nagyon jő beszelokeje van, volt "szerencsém" hallani! En csak attól tartok, hogy a sajnalat nagy úr, es ha van egy gyerek is, akkor, istenem nem is tudom......
akkor majd lesz más aki tényleg szeret és veled marad...
egyik kapcsolat sem egy életbiztosítás, garancia nincs semmire. Szerintem ne túráztasd ezen magad. Az csak olaj a tűzre.
2013. jún. 29. 23:16
8/11 A kérdező kommentje:
Igen, tényleg szeret, ebben nem kételkedem es senki nem is tudna! Nekünk is van két közös pici gyermekünk. Igen, hála istennek nagyon jól összebaratkoztunk, ezzel nem volt gond, en is szeretem az ő közös gyereküket, es ő is engem! Hosszú évekig éltek együtt es a gyerek miatt megszámlálhatatlan esélyt kapott az ex, es rettegek esetleg ez most a mi kapcsolatunkban megismétlődhet, hiszen neki nincs mit veszitenie!
Ferjem volt parja is ilyen.. Van egy kozos gyerekuk. Nekunk meg nincsen kozos gyerekunk, anyukanak lett ujabb, de az a kapcsolata is zatonyra futott... Igy egyedul van 2gyerekkel.. Albi stb. Ferjemet folyamatosan hivogatja mindenfele uruggyel... Mar kezd tele lenni vele a hocipom. Mig volt vkije addig nem volt ez, most probalja visszacsabitani apro noi praktikakkal. De tudom, hogy a ferjem engem szeret igy megbizom benne. Mi kapcsolatunk tokeletes es akkor teljesedik be igazan, ha lesz kozos gyermekunk. Bizz a ferjedben es jusson eszedbe felmelegitve meg a kaposzta sem az igazi :) hiaba van kozos gyerek... Ex meg csinaljon amit akar. En meg csak nem is sajnalom, mert az mellett hogy butus(mind2 gyereket 1-3 honapon belul szulte a gyerekei apjanak) meg szanalmas is :) kitartast! Elobb utobb megunja :) legy turelmes a ferjedhez es szeresd ugyanugy :)
2013. jún. 30. 07:58
Amikor Nálunk ez volt,pár hónap alatt leépültem,megsínylettem lelkileg.Hiába tudtam,hogy a Párom szeret.Tehát értem,hogy miért készülsz ki mégis ettől az egésztől....Mi már túlvagyunk ezen,nem is tudom hogy sikerült végül,de nyugodtan kérdezz bármit hátha visszajönnek az emlékeim....Az biztos,hogy többet nem tehetsz,mint adod Magadat (azt,akibe beleszeretett!) és jól írják azt is,hogy nem is szabadna kimutatni,hogy ez Téged mennyire bánt.De innentől kezdve,minden a Sorsra van bízva és nyugodt lehetsz,hogy Te megtettél mindent.
Mint mondtam kérdezz nyugodtan,remélem tudtam/tudok segíteni!
2013. jún. 30. 09:53
Kapcsolódó kérdések: