Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Szerintetek így engem is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek így engem is meghívnak?

Figyelt kérdés

A barátom fotós. A középiskolai egyik legjobb barátnőmnek jövőre lesz az esküvője. Nem nagyon tartjuk a kapcsolatot, de alap dolgokkal tisztában vagyunk egymással kapcsolatban. Felkérték a barátomat, hogy legyen az esküvői fotósuk. Illetve rajtam keresztül, mert én vagyok az, aki az időpontokkal foglalkozik.

Szóval az lenne a kérdésem, hogy szerintetek így engem is meg fognak hívni, hogy kísérjem el a páromat és vegyek részt az esküvőn?

Nem szoktam ismeretlenek esküvőjére, egyéb családi alkalmakra elmenni (ha csak nem hívnak engem is) csak úgy, mert a párom a fotós ott, de arra volt már példa, hogy ismerősök meghívtak engem is. De ennyire közeli barátnak még nem vállaltunk el fotózást.

2013. jún. 26. 20:39
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Ha akarnak, akkor hívni fognak. Tudják, hogy vagy, ismernek, úgyhogy ha szeretnék, hogy te is ott legyél mint barát, mint vendég, akkor biztos meghívnak. Ebben az esetben, ha nem hívnak meg, az azt jelenti, hogy nem tartanak igényt a jelenlétedre. Ezen nem kell megsértődni, a párod dolgozni megy oda, ez egy munka és nem hagyományos meghívás.

Én hívatlanul a szertartásra sem mennék el.

2013. jún. 26. 22:30
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha akarnak hívnak. Mit vagy úgy bezsongva?
2013. jún. 26. 23:26
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Miért akarsz ennyire elmenni? Ha nem hívnak meg, akkor nem olyan nagy ez a "barátság". Hívatlanul ne állíts oda egy szertartásra se. Legyen már benned tartás.
2013. jún. 27. 08:01
 14/14 anonim ***** válasza:
Nem bírsz ki a pasid nélkül egy estét? Szánalmas vagy!
2013. jún. 27. 21:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!